Teşekkürler BMW-X5 kullanıcısı
Reklamlar
-
Arkadaşlar geçen cuma günü motorumla e-5 göztepe acıbadem arasında 90 km.ile seyir halindeyken motorum birden anlamadım bi nedenden stop etti.O anda ilk olarak emniyet şeridine geçmek için sinyal verdim.Ama bir minibüs büyük bir hızla geliyordu ve giremedim aynadan arkamda bir jeep gördüm ve tam dibimdeydi vurucak sandım.Çünki hızım azalmıştı ama o beni kamufle edercesine beni önünde tutup kendini tehlikeye atmasına ragmen beni emniyet şeridine taşıdı.Böyle araç kulanıcılarıda varmış arkadaşlar.TEŞEKKÜRLER X5 YOLUN AÇIK OLSUN.
Reklamlar
-
İnsanlarımız biraz öküzce araba kullansalarda emin ol böyle durumlarda hepsi yardımcı oluyorlar. Motorlarda dörtlü lamba olmaması malesef böyle durumlarda kötü oluyor değilmi?
itina ile kaza yapılır
-
firtina110 adlı üyeden alıntı
İnsanlarımız biraz öküzce araba kullansalarda emin ol böyle durumlarda hepsi yardımcı oluyorlar. Motorlarda dörtlü lamba olmaması malesef böyle durumlarda kötü oluyor değilmi?
hangi motorda dörtlü yok ki............................
-
örneğin benim commuterde yok.bir çok arkadaışımın kullandığı mondial,jinlun vs motorlarda yok.
itina ile kaza yapılır
-
unutmuşlar koymayı demek neyse zor bişi degil bi tane dörtlü dügmesi al bi de flaşör tamam dırr
-
Dediğin dogru biraz egitimli olsa arac kullanıcıları bunlar başımıza gelmiyecek arkadaş saolsun bena çok yardımcı oldu
CİHAN adlı üyeden alıntı
unutmuşlar koymayı demek neyse zor bişi degil bi tane dörtlü dügmesi al bi de flaşör tamam dırr
değil dörtlü onlu olsada bazen fayda etmez durumlara düştüğümüz oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler