arkadaşlar 40 yaşından sonra bende geldim buraya.yıllardır uyuyan cocuk nihayet uyandı.önümüzdeki ay motorumu alacağım.yıllardır arabaların üzerindeyim bilemezsınız yollardaki motorlara nasıl imrendiğimi.artık zamanı geldi dostlar....
arkadaşlar 40 yaşından sonra bende geldim buraya.yıllardır uyuyan cocuk nihayet uyandı.önümüzdeki ay motorumu alacağım.yıllardır arabaların üzerindeyim bilemezsınız yollardaki motorlara nasıl imrendiğimi.artık zamanı geldi dostlar....
yakışır baba ;) bende daha aLmadIm biLgi aLIp hemen aLIcam motorumu inşaLLah...
ok sheyzade denizlide hedef oto var opel servisi.oranın ustası geely marka bir motor almıştı yenı.motor fena görunmuyodu ama arkası yok gibi sankı.ben jınlun dan yanayım 250 lik.ayın onbeşi gibi denizlideyim.bakayım motoru ne durumda
kaldera simdiden hayırlı olsun abicim ... uzun ve keyifli surusler dilerim alacağın motorunla..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
sevgili cenk kardeşim teşekkurler.senın yazılarını okuyordum uzun zamandır.doğrusu senınde tercihin jınlundan yana olmuş.senın servis maceralarını pendikteki ibrahım ustaya bahsettıkten sonra ibrahim ustada bu siteye üye olup yazdı.ben iş icabı turkıyeyı geziyorum.ay başı seyahete cıkacam.yırmisi gibi gelicem .bir aksilik olmazsa inşallah aldım gitti....
ha bu arada nasıl gidiyo motor varmı şikayet?
kaldera, ABİ hoşgeldin siteye alıcağın motor hayırlı olur inşallah
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
Kaldera abi hoşgeldin, inşallah motor konusunda en güzel tercihi yapar ve ömürlük bir motora sahip olursun...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
sağolun arkadaşlar ..yollarda ve forum da görüşmek üzere..
ah ah babamda 40ı geçti ama bi motor alıyım kendime demedi alsa bana almış gibi sevincem ama bu ara motor sevgisi aşılıyorum ama farketmiyo atvyle devam etcem galiba.....
kaldera abi hoşgeldinnn
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
hoşgeldin kaldera kardeş,iş için seyahata çıkıyormuşsun ADANA ya yolun düşerse beklerim misafirim ol
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
teşekkurler motor.alakana ,buda bu sitenın farkı işte.yaklaşık 7 yıldır türkiye yollarındayım.otomotiv sektöründe çalıştığım için işimin gereği.ama artık eskisi gibi koşturamıyorum.adanaya senelerce geldim.kızılay caddesinde müşterilerimiz hala var.volkswagenci haşim bugay var anayol üzeri girişte hala calışıyoruz.ama adanaya gelemiyorum artık. alanyadan sonra mersin taşucuna kadar yol cok kötu.diğer taraftan konya üzeri gelmem lazım .oda çok zaman kaybettırıyo.neyse gönüller bir olsun yınede çok sağol..adanaya sevgiler...
Arkadaşlar ben de pazar günleri birlikte gezebileceğim bir gruo arıyorum, ilgilenirseniz gokhan.yuksel@tr.pwc.com, selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)