her zaman seve seve yardıma hazırım yeter kı talep dıle getırılsın.Eyong adlı üyeden alıntı
yeni modelleri değil ama özgün modelleri hep beraber çıkarabiliriz sanırım.Eeeee ne zaman başlıyoruz baba imalata, modelleri sen çıkarıcan o zaman
hoşbulduk -vt motor hakkındaki deneyimlerini kalıpçılık deneyimiyle birleştirince MoToR un istediğini ortay çıkarabiliriz bence de.MoToR, benim 87-90 lı yıllarda kalıpcı atolyem vardı dilegin oldu say
güzel bir dilek doctorx aslında bu yaştan sonra benim senin yardımlarına ihtiyacım olabilir, kendine iyi bak.hoşgeldin sayın abim.kendine iyi bak.geniş tecrübenden istifde etmek dileğiyle.ben de tıp öğrencisiyim,görüşmek üzere
bu aslında kendi parçamı kendim takıyorum bakımımı kendim yapıyorum anlamındaydı ama bazı mekanik parçaları imal ettiğim de oldu doğrusu.hoş geldin profi66. kendi motorunu yapıyormusun yoksa sadece parçamı takıyorsun?
karışıklığı önleyebilmek için avatarımı biraz renklendirdim şimdilik, olmazsa kökünden değiştiririm.hoş geldin bir hatırlatma aynı avatarı bir arkadaş daha kullanıyor karışıklık olmasın
kalıpçı değil de bir CNC tezgahı bulabilsek plastik parçalarda tamam olur, birçok mekanik parçada, tezgahı kullanacak adam var ama tezgah yok maalesef.kalıpçı lazım dermişim
hoş bulduk arkadaşlar gösterdiğiniz ilgiye müteşekkirim, herkese tek tek yanıt vermeye çalıştım motor mekaniği ve kısmen elektronik konusunda sıkıntılarınıza dermen olabilirsem ne mutlu bana. ayrıca bu gibi durumlar benim de tecrübelerime tecrübe katacaktır.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.