Merhaba arkadaşlar. Yen bir cbf 250 kullanıcısıyım. Herkese merhaba diyorum.
Merhaba arkadaşlar. Yen bir cbf 250 kullanıcısıyım. Herkese merhaba diyorum.
merhaba arkadasim hosgeldin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hoşgeldin,motorun hayırlı olsun da:aççık daha kendinden bahsetseydin seni daha iyi tanırdık...
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
En sevdiğim motor.Hoşgeldin
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
İyi bir giriş yaptın sitemize Hemde 250 ile hayırlı olsun. Gerci bende yeniyim ama
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
hoş geldin adamım
herkese merhaba,
CB 900 F Hornet kullanıcısıyım.
fatihgsen-mgmanav ikinizde hoş geldiniz size kazasız belasız ve cezasız sürüşler diliyorum
İkinizde hoşgeldiniz arkadaşlar.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Hoşgeldiniz...Kazasız sürüşler her ikinize de...
hoş geldin arkadaşım . bende yeniyim ben de hoş geldim bu durumda
hoşgeldiniiiiz hoşgeldiniiiiiz
valla bir taşla üç kuş olayı olmuş
fatihgsen, mgmanav, piyade, tekrar hoşgeldiniz
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
hoşgeldiniz
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
hoşgördük arkadaşlar,
benden de hepinize kazasız sürüşler... Allah hepinizi korusun.
evet arkadaşlar tanışma faslı bittiğine göre biraz sohbet edelim daha yakından tanıyalım birbirimizi...
Adım Gökhan, 32 yaşındayım, Marmara Üniv. İşletme mezunuyum, restoran işinin yanısıra bir de yönetim danışmanlığı yapan bir şirketim var. Evliyim, 6 yaşında bir kızım var. Tüm motorcu arkadaşlara başarılar dilerim
Otomobillerin yıllar süren esaretine 3 hafta önce bir hornet alarak son verdim. Ve şu anda ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, motosiklet beni bütün stresimden arındırıyor, adeta kendime format atıyorum. Eminim sizler de benimle hemfikirsinizdir.
Kısaca kendimi tanıtmaya çalıştım, zamanla daha da yazışırız, kazasız günler olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)