Herkese merhaba, motorumun gelmesini 1 hafta daha bekleyemeden üye olayım dedim
Herkese merhaba, motorumun gelmesini 1 hafta daha bekleyemeden üye olayım dedim
HoŞgELdiN adamım aramıza Keşke kendinden biraz daha bahsetseydin...mOtoruna umarım biran önce kavuşursun ve iyi günlerde eğlenceli bi şekilde sürmek nasip olur
Adım Tuğushan 78'liyim bilgi işlem müdürüyüm. Uzuuuuun zamandır aklımda olan motor olayına sonunda karar verdim. Minübüs yolundaki moto-rs arkadaşımın güzellik yaptı beni motor sahibi yapıyor işte bundan önce hep arkadaşımın motorunda artçılık (yada atçılık) yapıyordum. Haftaya motorumla dolaşıyor olacağım (umarım)
Hoşgeldin
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
hoşgeldin ne almaya karar verdin.bahsedersen seviniriz.
Mondial Zat150 alacağım, aslında asya motor benim kafamı çok kurcaladı ama hem dediğim gibi alacağım yerin tanıdığım olması, hem bana biraz güzellik yapması, hem 1 beygir de olsa daha güçlü olması, hem de görüntüsünün çok çok daha güzel olması beni Mondialci yaptı Gri rengini istiyorum geçen çarşamba 1 hafta içinde gelir dedi arkadaşım bekliyorum :/ Aslında İstanbul'daki scootercıları bir araya getirecek bir portal yapmayı düşünüyorum ama önce şirkete 2 tane daha portal yapmam lazım bakalım ne zamana halledebilirsem
UmARsIZ, hoşgeldin arkadaşım. Motorun, motorlu yaşamın hayırlı olsun.
UmARsIZ, hoşgeldin kardeşim.Senide motorcu olarak aramızda görmekten keyif duyarız.İki tekerin dünyası bambaşka,bizler büyüklerin tadamadığı(siyasilerin politikacıların)bir zevki yani özgürlük,adrenalin ve macerayı son damlasına kadar büyük haz ve keyif duyarak yaşıyoruz.Tadını çıkar,dünyaya bir kere geliyoruz.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)