Merhabalar,
Siteye yeni uye olmus bulunuyorum. Henuz bi motosikletim yok ama umudum var
Merhabalar,
Siteye yeni uye olmus bulunuyorum. Henuz bi motosikletim yok ama umudum var
umudunu yitirme StormBringer hoşgeldin siteye krndini tanıtsana motor kullandın mı ? ne tür motorlar
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
StormBringer, hoşgeldin
Henuz kullanma serefine erisemedim ilk olarak ehliyet alirken olcak heralde..
Simdilik seyirciyim
Bi keresinde backseat'ten katilmistim ama gittigimiz yol cok kisaydi o yuzden pek birsey anlamadim.
Bir tek ruzgari hatirliyorum
Gotta keep running StormBringer coming
Siteye hosgeldin,
Aramıza hoşgeldin.Motorum yok diye üzülme.Zaten üyelerin çoğu su motorcusu
Hoşgeldin.
Çok çalışırsan olur motorun önce ne istediğine karar ver hedefini belirle yeter
gülüyom ama ciddiyim
DBTYSG
StormBringer aramıza hoşgeldin
umarım en kısa zamanda motosiklet sahibi olursun
hoşgeldin StormBringer
hoşgeldiinn benim durumumda olan yeni üyeleri görünce yalnız olmadığımı anlıyorumm
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Kendime alti aylik kalkinma plani yaptim. Tercihim yaris motosikletlerinden yana olacak. Soyle 250 cc eski model biseyin fiyati ne kadar olur yaklasik?
Gotta keep running StormBringer coming
twister al 5.5 milyar. Racing olmasada ona benzer bişi işte
DBTYSG
Üstelik sıfır'ı bu fiyatmurrat adlı üyeden alıntı
bende istiioommm ama önce ehliyet almam lazımmm
çok kıskanıoomm sizi yaww
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
önce ehliyetini al daha sonra 250cc motor alırsın
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
StormBringer hoş geldin . toblerone, StormBringer, aynı durumdayız bea bu arada a2 almak 3 ay falan sürer diolar. Fiyatı nedir acep bilen warsa
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
kurban araba ehlıyetı ıle aynı ımıs. ben bır forum acmıstım ehlıyetle ılgılı. öyle demiştiler.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
merhaba hoşgeldin. doğru yerdesin burda çogunluk aynı durumda herkesin derdi aynı
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
az kaldı az bu işin üstesinden gelcemm kesiinnnnn
başarılar geleceğinden eminim herkezin
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)