''Merhaba''diyelim,atalara uyarak
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Valla helal olsun....Güzel giriş....Hoşgeldin.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
CBR olmaz sana. CBF'i yakından bir kere gördüm ama incelemedim. Sanırım bu hafta içi kullanacağım ama "ST Erdoğan"ın motorunu bayiden almam gerekecek gibi görünüyor da
Hoş geldin ayrıca
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Hoş geldin.
Ben de bir öğretmenim, kilom ve boyum senin kadar.İmkanın varsa bir motosiklet almaya bak.Altında çok da hoş durur.
Merhaba'nın, atalara uyarak kısmını anlayamadım ?
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
Hoşgeldin,senin de olur üzülme
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
Hoş geldin diye yazanlara,okuyup da içinden hoş geldin diyenlere teşekkür ediyorum.
serdar23 arkadaşım,anadoluda bir köyün kahvehanesine gidersen herkes sana'' merhaba'' der.Bu kesinlikle muhabbetten.
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
-
-
Kardeş aramuza hoşceldun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
aramıza hoşgeldiniz
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
-
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
-
hoşgeldiniz kalıcı olursunuz inş
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
c-maximus adlı üyeden alıntı
Hoş geldin diye yazanlara,okuyup da içinden hoş geldin diyenlere teşekkür ediyorum.
serdar23 arkadaşım,anadoluda bir köyün kahvehanesine gidersen herkes sana'' merhaba'' der.Bu kesinlikle muhabbetten.
Tanışma topiğinde nereden olduğunu yazmayı unutmuşsun Hocam.
Alıntıdaki açıklamana katılıyorum.Bir yere yeni giren kişi çevresine önce " Selamun Aleyküm" der,hazır bulunanlar da "Aleyküm Selam" diye karşılık verir.Oturduktan hemen sonra, orada bulunanlar yeni gelen kişiye Merhaba der o kişi de Merhaba diyerek karşılık verir.Bu Merhabaları başın öne eğilmesi veya sağ elin kalbe götürülmesi gibi beden dili hareketler tamamlar.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler