içimde küllenen motor aşkı yeniden alevlendi 8 senedir motora binmiyorum fiyatı hesaplı şopır veya maxıscooter almayı düşünüyorum çin malı ne dersiniz?
içimde küllenen motor aşkı yeniden alevlendi 8 senedir motora binmiyorum fiyatı hesaplı şopır veya maxıscooter almayı düşünüyorum çin malı ne dersiniz?
hoşgeldin arkadaşım, çin malı kullanan arkadaşlarımız çeşitli forumlarda bunu tartışıyorlar. takip et birçok konuda fikrin olur.
hoşgeldin
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
Noluyo La melih ? ne 30 yaşI ne samsunu ?
HoşgeLdin mutlumoto, ADALI'nın dediği gibi bu konuda cok fazLa biLgi buLabiLeceğin başlıklar var forumda..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
mutlumoto, hoşgeldin. İnşallah bir maxi de sen alırsın... Biz aldık, gidiyor valla
Mel-a-ku, Melih gecenin bu sessizliğinde bana kahkaha attırdın ya, helal olsun sana...
Hoşgeldin, hayırlı bir motor alırsın inşallah. Amaç iki teker değil mi?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hoş geldin en kısa sürede motoruna kavuşursun işallah
Hoşgeldin,Eyonga katılmamak elde değil ( hayırlı bir motor alırsın inşallah. Amaç iki
teker değil mi?)
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
mutlumoto 8 yıldır kullanmıyomuş. ya ben 20 yıl oldu tekrar gaza geldim.jınlun 150 lik almaya karar verdim .önümüzdekı ay tamamdır inşallah.
Hos Geldin arkadasım.
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)