Son nokta anlamayanlara ben gerçeğim , I am real , я реальн
Son nokta anlamayanlara ben gerçeğim , I am real , я реальн
Eeee, niye sustuk
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ben yine konusma isini start veriyim bari. Tamam tatyana, ben gercek olduguna inandIm. Ama sen de bize kIzma lutfen. Prometheus'un da dedigi gibi daha once baska bir sitede fake kIz nickleri ile girip ordaki kIzLarLa tanIsIp telefonLarInI aLdIktan sonra sitelerde bunLarI yayInLayan insanLAr oLdu. Bizim de biraz şüpheci yaklaşmamIz bu yüzden. Seni üzmek değildi amacImIz. AramIza hoşgeLdin diyerek önceki soğukluğa bir son verdirelim diyorum. Kendine çok iyi bak.
Bu arada cici bir kIzmIşsIn. İnsanLarIn inanmakta zorLanmasI birazda bundan galiba. Bilgisayar başındaki kIzLar kafamIZda cogu zaman daha şişman ve ne biliyim daha çirkin oLur.
Amma gevezelik ettim be. Bak şimdi de kIza asILIyor diyecekLer ama keyifLeri biLir. AntaLya da oLsam yada yakIn bir yerLerde asILIrdImda ne oLcak erkek deiL miyim sen de bayansIn.. Çok doğaL bişiy.. Biri beni durdursun hala yazIyorum ya....
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Bencede gerçek olamayacak kadar güzel değil avartarda bişeye benziyodu cenkmenderes ben kızlardan hoşlananlara bişi demiyorum zaten ama bazıları var ki kaliteyide düşürüyo neyse anlayan anladı anlamayanda kalsın...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hem ne kadar esmer bir rustur bu böyle soyunda araplık filan mı var acep
MeTaL, valla cok guzeL demedim ben. Avatar oLarak daha guzeL duruyodu o kesin. ArapLIk konusuna da katILmamak eLde degiL. Zenci rus gaLba tatyana abLamIz. oLsun hacI zenci menci fena deiL yinede. (konu iyice saptI mI ne ??)
Tatyana abLamIz kIzmIyodur umarIm. Cok yorum yaptIk kIzIn uzerine.. Neyse yine cenem acILdI.. TakILsIn işte kIz da buraLara. Kimseye bi zararI yok. EnternasyoneL oLuyoz en azIndan.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Koptum abi yaaaaaaaaaaaaaaa
Selam arkadaşlar motorum ve ben artık sizlerleyiz. Aranızda olmak güzel. Umarım her gün sohbetlerimiz olur Antalya
falcon öncelikle hoş geldin bence kendi topicini açsan iyi olur bu topic biraz karışık o yüzden yeniden kendini tanıtan bir topiç yaz derim ben
bu çiçekleri nerden aldınız yaw...piyasada çiçek kalmamışş
cenkmenderes kopardın konuyu walla
neyse Tatayana kanıt güzeldi aaaaaa gerçekten kızmış umarım 3 temmuz gezisine katılırsın
ERASER WİLL COME BACK
tatyana,sende hoşgeldin aramıza hani sorması ayıptır rusyanın niresindensin,ayrıca umarım racing motoruna en kısa zamanda kavuşursun.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)