Hoşgeldin...
Hoşgeldin...
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
hoşgeldin arkadaşımmm
Motosiklet aşkına
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aileye Hoşgeldin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
MT Ailesi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
naptın sen ya mondıalden r1 eeeee walla senınkı bıle bıle olmek
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...
Prometheus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mondial scooter'dan R1'e ha E hadi bakalım "iyi bilirdik" deriz biz merak etme sen
Hoşgeldin... Umarım kalıcı olursun
hoşgeldin arkadasım forumumuza
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Hoş geldin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
hoş geldin bende 125 cc. gilera vardı racing..sene 99 da aliem sattı zaten yeni yeni binmeye başlamıştım..baktılar ucucam sattılar.7 sene sonra 600rr aldım allaha şükür biniyoruz..150cc ik motorlada kaza yapabilirsin..sadece dikkat li olmalsın ..ıkısıde 2 teker ..sadece güçleri farklı onuda kullanmak senın elınde..kazasız belasız hayırlı olsun...
HOSGELDIN ARKADAS.MERAK SENIN İSTER R1 ALIRSIN İSTER UCAK AMA DIKKATLI SÜR.GERISI YALAN SU SUNU SÖYLEMIS BU BUNU DEMIS BOSVER.
Kardesim hosgeldin.
sen pro'ya bakma.
sonucta motor hizli,kuvvetli olabilir ama her daim gaz kolu senin elinin altinda
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)