yeni aldığım motorumla ( yukı 250 cc ) aranızdayım tabi kabul ederseniz çatalca tarafında ikamet etmekteyim bana sürüş inceliklerini öğretecek dostlara ihtiyaç duyuyorum..
yeni aldığım motorumla ( yukı 250 cc ) aranızdayım tabi kabul ederseniz çatalca tarafında ikamet etmekteyim bana sürüş inceliklerini öğretecek dostlara ihtiyaç duyuyorum..
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Umarım forumlarda kalıcı olur, aradığını bulursun
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Profiline Kan Grubunu Nasıl Ekleyeceğini Öğrenmek İçin (tıkla)
Hoşgeldin arkadaşım..
Hayırlı uğurlu olsun hadi bakalımmm
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
hoşgeldin. Donald Duck' ın yazılarını oku yeterince teknik var orada.
Hoşgeldin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hoş geldin.
ailemize hoşgeldin kardeş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Aramıza hoşgeldin... ayrıca motosiklet seçiminden dolayı tebrik ederim YUKİ 10 numara
Slm hoşgeldin umarım gezilere gelir tanışma fırsatı yakalarız
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
Çok üzgünüm coo seni kabul edemiycezGel gel basimizin ustunde yerin var HOsgeldin.
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Hosgeldin ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hosgeldın aramıza:
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
aramıza hoşgeldin...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hoşgeldin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)