Hepinize selamlar. Ben izmirden gürkan'dan. okul zamani disinda da çanakkale'de oturuyorum. İnsallah 1.5 ay sonra bi hyosung gt250r alcam. simdiden 2.el aramaya basladim.
Saygılarımla!!!
Hepinize selamlar. Ben izmirden gürkan'dan. okul zamani disinda da çanakkale'de oturuyorum. İnsallah 1.5 ay sonra bi hyosung gt250r alcam. simdiden 2.el aramaya basladim.
Saygılarımla!!!
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Umarım forumlarda kalıcı olur, aradığını bulursun
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Profiline Kan Grubunu Nasıl Ekleyeceğini Öğrenmek İçin (tıkla)
hoşgeldim arkadaşım
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldin
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hoşgeldin.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
herkese teşekkür ederim
Hoşgeldin umarım aradığını bulursun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
Kardeşim hoşgeldin.. inşş istediğin motora kavusursun yakın zaman da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hosgeldin ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
merhabalar,aramıza hoşgeldin...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Aramıza Hoşgeldin. Forumlarda Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)