Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hatay/Reyhanlı'dan selam

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda, 2008, CBF 150/ Karaböcük Namı diğer KAĞNI
    Hatay/Reyhanlı'dan tüm motosikletsever dostlarıma selamlarımı sunarım.
    Aslen, eski şekliyle Adana/Osmaniye, şimdiki söylenişle Osmaniye/merkez doğumluyum. 43 yaşındayım. Evliyim, birisi benim, diğeri de annesinin boyunda iki kızım var. Büyük kızım aynı zamanda çalıştığım okulda öğrencim. Yanlış anlamayın, ona asla torpil geçmiyorum. Yazılı sınav yapacağım zaman soruları o yatıp uyuduktan sonra hazırlıyorum, bilgisayar çıktısını aldıktan sonra yatak odamda sabaha kadar güvenli bir şekilde saklıyorum. (Aman duymasın )Onlara çok düşkünüm, kılına zarar gelmesini istemem.
    Karakter olarak doğruluktan, harbilikten, delikanlılıktan yanayım. Yamuk yapmayı da yamuk yapanı da sevmem. İnsanlarla dobra dobra konuşurum, ama asla kırıcı olmam. Tevazu en belirgin özelliğimdir. Sözcüğün ifade ettiği manada DOSTum. Atmam, satmam, yamuk yapmam. Arkadaşımı arkadan vurmam, arkasından konuşmam. İlle peşimden gel, sana lider olayım demem, benden iyiyse liderim kabul ederim. Bildiğim bir konuysa, sorulmuşsa yanıtlarım, bir karşılıklı konuşmada ilk söz hakkını daima karşımdakine veririm. Şahsına hürmeten lafını asla bölmem. Susarım, suskunluğum içimden birşeyler kurmak için değil, bir boyun eğme ise hiç değil, sadece hürmettendir. İnsanları kırmamaya özen gösteririm. Ama beni kırmaya kalkışırsa benden af dileyip masumiyetini anlatıncaya kadar affetmem. Dostlara ve dostluklara her zaman açığım. Yanıldığım bir konuda yanıldım, doğrusunu senden öğrenmek istiyorum diyebilirim. İlle de ben bilirim, benim düşündüğüm, benim yaptığım, benim dediğim doğrudur iddiasında değilim. Daha mantıklı bir düşünce ile karşılaşırsam, sen haklısın demesini bilirim. Diplomatik bir kişiliğe sahibim, uzlaşmak akıllılıktır diye düşünürüm. Yağ çekemem, çekilen yağı da yemem.
    Teknik konulara ilgim var. Motorları ve arabaları seviyorum. Tabii buna bağlı olarak da gezmeyi. Çok erken yaşlardan beri iki tekerli taşıtları kullanırım. 1982'de abimin binbir zorlukla aldığı mobylette ini kaçırıp da az dolaşmadım Öğretmenliğe başlayıp da ekonomik özerkliğe kavuştuktan sonra doğal olarak her Türk gencinin yaptığı gibi biz de dünya evine girdik. Bir yığın ev eşyası alıp onların borcunu ödedik iki yıl boyunca. Derken akabinde ve detayında, yani 1990 yılında ilk kendime ait motorumu aldım. Jawa Twinsport 350. Motorum, emanet verdiğim bir öğrencim tarafından feci bir kazaya kurban gidince, onu yaptırıp elden çıkardım, MZ 251 aldım. Her ne kadar, bir çok insan onu canavar, kasap, katil gibi lakaplarla çağırsa da bence çok güzel, konforlu bir motordu. Günün birinde onu da sattım. Bundan sonra aynı sınıftan bir çok motor alıp kullandım. Şu an 2007 model Yamaha YBR 125 kullanıyorum. Bir ay önce bu motorumu satıp, üzerine de biraz ekleme yaparak bir büyük motor almayı düşünüyordum. Fakat sonradan, bunun iyi bir fikir olmadığı, büyük olanı şehirler arasında, küçüğü ise şehir içinde kullanmanın daha güzel olacağı sonucuna vardım. Zira 180-200 kg ağırlığındaki bir motor şehir içinde pek de pratik olmayacaktı. Şayet ekonomik şartlarım olgunlaşırsa yaza doğru 600/650 segmentindeki motorlara geçip kafa dengi arkadaş ya da arkadaşlarla bölgesel gezilere çıkmayı düşünüyorum. Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Ege Bölgesi gibi.
    Çok çene yaptım merak edip de okuyan siz dostlarımdan özür diliyorum. Benden bu kadar. Yolunuz, farınız ve bahtınız açık olsun. Hepinize mutlu bugünler, umut dolu yarınlar dilerim.
    [COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
    [SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Celsius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hosgeldin Hocam.
    Celsius
    Hyosung GT250 Comet
    [I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    hoşgeldin
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hoşgeldiniz
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu güne kadar gördüğüm en iyi tanışma yazısı. hocam aramıza hoşgeldiniz. işallah kalıcı olursunuz ..bende hanımköy olarak Osmaniye"liyim.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR

Motosikleti
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)

Teşekkür ederim sayın moderatörüm. Gelir-gelmez derin devlet yasalarını önüme attınız, oku, anla, bunun dışına çıkma diye Okudum sonuna kadar. Satırı satırına. Noktası noktasına. Biz uyar adamız, uyacağız, başka çaresi yok.
    Alıntı eroldayı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim eroldayı.
    Alıntı alonso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seyfo kardeşim bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Beni karşılamak için bunca adamı nerden buldunuz
    Hoşbulduk dishy arkadaşım. Allah ne TA'n (herhalde TransAlp) varsa versin. Amin.
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu güne kadar gördüğüm en iyi tanışma yazısı. hocam aramıza hoşgeldiniz. işallah kalıcı olursunuz ..bende hanımköy olarak Osmaniye"liyim.
    Enişte teşekkür ediyorum bu samimi karşılamanızdan dolayı. Fabrikasyon olarak dokuz kardeştik, motosiklet kardeşlerimi de ekleyince şimdi 9+ kardeş olduk. Bir hocamız şöyle demişti: Kardeşlik, zorunlu arkadaşlık; arkadaşlık ise isteğe bağlı kardeşliktir. Bu sözün ifade ettiği manadan yola çıkarak, samimi, sıcak ilişkiler kurabildiğim arkadaşlarımı da kardeşim ilan ediyorum.

Celsius, Kimi ve XXXXX adlı arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım paylaşacak ortak noktalar bulabiliriz.
    [COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
    [SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    hoşgeldiniz
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Vallaha en güzel tanışma başlığı olmuş...

Bunu örnek diye çerçeveletmekte fayda var....Üye herşeyini anlatmış içten ve güzel olarak...

Hoşgeldin ....Umarım kalıcı olursun....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Teşekkür ederim alp_tunay arkadaşım. Kalıcı olmaya çalışıyorum. Ama 600 cc alırsam kalıcı olmam, ona göre baştan söyleyim. Atlar bir yerlere giderim, gider de gittiğim yerlerdeki motosiklet dostlarımı görür gelirim

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Hoşgeldiniz saygı değer abicim
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Hoşgeldin..

Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

airman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 1200X C/T
    hocam samimi ve içten yazılarınla hoşgeldin

seni OSMANİYE MT'ye buyur edelim.ressam_01 kaydını yapsın.

nice seneler.
    THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET

İskenderunluKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İskenderun/HATAY ama Şimdilik AĞVA/İstanbul
    Motosikleti
    Yok Yok İşte Beah ama Olacak merak etmeyin
    http://www.motosiklet.net/forum/show...703#post523703 HATAY MT

Ben Reyhanlı doğumluyum yeni şehir tarafında oturduk şimdi İskenderun da oturuyoruz

___ KILIÇ ___
    [B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]

Motosikleti
    Eskişehir'den Ozi2002 ve viper_1, İskenderun'dan iskenderunluKILIÇ arkadaşlarıma bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum.
    iskenderunlaKILIÇ arkadaşım, awatar resmin yaşlı bir kişinin resmi ama sen gençsindir herhalde. Seninle de yüzyüze tanışmak isterim.
    airman nickli arkadaşım size de teşekkür ediyorum. Tabii hemşehricilik damarım kabardı
    Bayramda bir günlüğüne Osmaniye'ye gittik, çeşitli yerlere dağılmış olan kardeşlerimle görüşmek için. Fakat bir gün kaldık, geri döndük. Kardeşlerle daha uzun süreli görüşebilmek için gittiğim mahalden hiç ayrılmadım. Yalnızca bir Zorkun yoluna çıkıp indik. Ürün yaylası cıvarında bir düzlük var, bilirsin, motorcuların çıkıp çevreyi inceledikleri yer. Çocukların okul durumu olduğu için fazla oyalanamadık. Fakat ben, ileriki zamanlarda Osmaniye'ye gidip oradaki motosikletsever arkadaşlarımla buluşup tanışacağım. Zaten, zamanım müsaitse beni hiç kimse tutamaz, sürekli bir yerlere yol alırım. Osmaniye'ye ailece gittiğimiz için mecburen araba ile gitmek durumundayız. Ama bir kaç gün sonra buna da kesin çözüm bulacağım inşallah. Arabamın arkasına bir römork çekme kancası takıp, bir de motosiklet römorku yaptıracağım, gittiğim her yere motorumu da götüreceğim. İşte o zaman dünyalar benim olacak

Motosikleti
    Honda CX-500
    hoşgeldiniz...
    Hakan BAŞAR - iSTANBUL /[B] Honda CX-500[/B]

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler