Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

herkese selamlar

REKLAM ALANI
    tuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaşım 24 ve henüz hiç motor kullanmadım. malum parasızlık bi motor alamadık.ama özellikle son 4 senedir bu sevdam iyice coştu siteyi çok beğendim ve bulur bulmaz hemen üye oldum 3 saattir başındayım ve hem çokça bilgilendim hem de keyif aldım. bende bi kaç aya kadar bi scooter alıp bu sevdamı nihayete erdirecem sanırım bi başladıkmı gerisi gelir herhalde.ilk kullanım içinde nasıl başlamak gerek, çok mu zorlanırım nelere dikkat etmem gerek,kendi kendime öğrenebilirmiyim bu konularda tecrübelerinizi paylaşır ve bilgi aktarırsanız sevinirim.herkese sevgiler, keyifli ve kazasız sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Hoşgeldin merak etme senin gibi birçok üye var bu sitede bize de bulaştırdılar bu illeti (ve de benim gibi) aynı zamanda profesyonellerde var ...Gerekli bilgialışverişinde bulunursun arkadaşlar ile...Uzmanların sesine kulak vermeni tavsiye ederim... tekrar hoşgeldin...

Kendimi çok evsahibi gibi hissettim ...Muhahahahah

hoşbulduk bizde profesyonellerden bol bol acemiler olarak bilgi alıcaz artık. bende farkettim zaten herkes istiyo motor almayı ama çok fazla bilgi var. fiyat en önemli kriter olunca ister istemez çok düşünmek gerekiyo. hem en uygun fiyatlısını hemde en işimize yarayacak olanı alana kadar ben ve diğer almayı düşünen arkadaşlar buluruz umarım istediğimiz motoru

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Hoş geldin üvey evlat
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    hoşgeldin
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı
    Hoş geldin üvey evlat
    hoşbulduk abijim yav ben çalışıyodum,canım sıkılmıştı baktım kimse bana mesaj atmamış bende öyle bi başlık açtım. tabi yeniyiz sitede öğrenemedik tam sitenin kurallarını. gerksiz kirlilik yarattım tabi sonradan farkettim. eyvallah, sevgiler

Alıntı UNBEATEN 21 adlı üyeden alıntı
    hoşgeldin
    hoşbulduk

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    hosgeldin tuna.. ayrIca aL motoru biri sana gostersin bi yarIm saat bir saat ondan sonrasInI kendin cabaLayarak ogrenebilirsin. Paran varsa motor kursuna da gidebilirsin ancak benim gibi maddi olarak biraz sıkısıksan kendin de gayet kolay ogrenebiliyosun (ben ogrendim ordan biliyorum) (**ogrendim diye ukalalık etmiyim ustadlar kulagImI cekmesin, ogreniyorum hala demek daha dogru olur**)
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

doziz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Hoşgeldin Tuna...Hiç merak etme bu tutku eninde sonunda aldırıyo motorsiklet...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin tuna
    hiçbirimiz anamızın karnından motorla çıkmadık denedik düştük kalktık öğrendik ve hala öğreniyoruz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    hosgeldin tuna.. ayrIca aL motoru biri sana gostersin bi yarIm saat bir saat ondan sonrasInI kendin cabaLayarak ogrenebilirsin. Paran varsa motor kursuna da gidebilirsin ancak benim gibi maddi olarak biraz sıkısıksan kendin de gayet kolay ogrenebiliyosun (ben ogrendim ordan biliyorum) (**ogrendim diye ukalalık etmiyim ustadlar kulagImI cekmesin, ogreniyorum hala demek daha dogru olur**)
    sağolasın dostum genel olarak zaten herkes senin fikrinde. bende sayenizde daha çok gaza geliyorum. bu iş o zaman göründüğü kadar zor deil demekki. eyvallah görüşmek üzere. seninde motorun hayırlı olsun bu arada çok yakışmış.

Alıntı doziz adlı üyeden alıntı
    Hoşgeldin Tuna...Hiç merak etme bu tutku eninde sonunda aldırıyo motorsiklet...
    hoşbulduk. ne garip durum ama değil mi. hiç kullanmamış olduğun bir şeyi çok büyük bi hevesle istemek. alıcaz eninde sonunda inşallah görüşürüz

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    hoşgeldin tuna
    hiçbirimiz anamızın karnından motorla çıkmadık denedik düştük kalktık öğrendik ve hala öğreniyoruz
    hoşbulduk sağolasın

Motosikleti
    )M resimdeki olsa
    Hoşgeldin Tuna.
    Bir motosiklet almadan asla; kendime, yolları özgür kılamayacağım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler