hoşgeldin...
ben de bi gün böyle uçacam (son uçuşum olacak)
hoşgeldin...
ben de bi gün böyle uçacam (son uçuşum olacak)
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ne iyi ettin de geldin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ahaa Barış. Barış nbr?
Yaa seni görmüşken ; benim MSN listesinde sorun oldu.
MSN adresini özel mesajdan atarsan memnun olurum! Ya da listende varsam bana ileti gönder.OK
Tekrar hoşgeldin...
attım abiii
ba-rış
bi-ze
cross
öğ-ret
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
bilmişler desene
[B]ama hâââLâââ[/B]
Öncelikle hosbulduk arkadaslar.
Burcu neden olmasın beni msn ye eklersen sana yardımcı olabilirim özel msj la msn adresimi yolluyorum
Motocross 4ever
Baris sen bu isi biliyon kardes.bu fotolardan 1-2 tanesini msn'de avartar olarak kullansam herhalde kizmassin ha ?
Sana bu iste basarilar dilerim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Hoşgeldin arkadaşım.
1 St Class Warrior.Hardware Master.
Fotolarımı avatar olarak kullanabilirsiniz arkadaslar yeterki reklam yapın=) Hosbulduk
Motocross 4ever
çok yukarılara çıkmışsın aşağı in kardeş .hoşgeldin
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
=) oyle olmaz yoksa sponsor bulmam zorlasır. =) Ama al motorunu yap nolcakki zaten zor diil
Motocross 4ever
ooo hocam hoşgeldin bu motor yerden gidiyomu?
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hoşgeldin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin barış
.
Yerde pek kullanmadım. Sende hosgeldin ada daha yenisin =)
Motocross 4ever
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)