Ingiltereden selamlar. yaklasik olarak 11 yildir Londrada yasiyorum ve bu ulkede 10 yildir Araliksiz motor kullaniyorum. 90cclik scoter ile basladigim bu seruven 600 fazer, 600cc zzr, 900cc fireblade, 1150cc fireblade (cok ozel bi motrdu) 918cc honda fireblade ile devam etmekte.
Londrada Turk motorcular birligi kurucularindanim. Amacimiz Genc Motor kullanicilarina sahip cikmak. Onleyebilirsek kazalari onlemeye calismak.
Yaklasik 80 uyemiz var. www.turkisriders.com adli sitemizde var ama bazi sebeplerden dolayi suan bos.
Kenan Sofuoglu
Asil buraya uye olmamin sebebi Forumlarinizda Kenan Sofuogluna gostermis olduggunuz ilgidir.
Yaklasik olarak iki yildir Kenan Sofuoglunu Avrupada canli izleme sansina sahibiz.
Superstoke ta almanya yamaha takimi adina yarisirken onu tanidik. Ilk olarak Ingiltere Brandhacth deki yarisina gitti orada onunla tanisma sansini yakaladik. 25 metre buyuklugunde Turk bayraginla verdigimz destek onun ogun rekor kirmasini saglamistir. Bunu Hurriyete yaptigi ropartajda bizzat soyledi. Daha sonra kendisini Hollandada ve Son yaris olan Fransa Manycoure dada yanliz birakmadik. Ama son yarista talihsiz bir kaza gecirdi ve son 30 metrede takim arkasinin arkasinda 2nci oldu ve siralamayi da dunya 2. olarak bitirdi.
Piste inip kendisine Turk bayragini vermek istedigimizde Aglayarak Abi benim Ulkemin Bayragi 1lige layik bunu takamam degisi hala kulaklarimda cinlar. AMa o sene hakkini yediklerinide soylemeden edemiyecegim Finalden Bir tur oncesi vermis olduklari 20 sn ye ceza ile 6. sirada bitirmisti eger o ceza olmasaydi son yarista ikinci vitese takmadan bile yarisi tamamlasa sampiyonlugu garantiydi.
Turkiye de sponsor bulamiyisi ile o donemde bir hayli gecte olsa HONDA TEN KATE de transfer oldu. 1000 ccden 600 cc Supersporta gecisinde bocalama yasadi. bir kac kere dustu ama son yarislarda cikardigi inanilmaz yarislarla adindan yine cok soz ettirdi. Ve Supersportta Dunya 2ci oldu.
Onumuzdeki sene Yine ayni takimla yarisacak. Kendisine basarilar diliyorum.
Cok kisa bir sure sonra Motorgbde kensini sampiyon olarak gorecegimize inaniyorum.