Ah birde mesaj tarihlerine baksanız 2006 da yazılmış mesajları hortlatmanın size ne gibi yarar sağlayacağı konusunda şüpheliyim adam gitmiş,atta yapmış
Ah birde mesaj tarihlerine baksanız 2006 da yazılmış mesajları hortlatmanın size ne gibi yarar sağlayacağı konusunda şüpheliyim adam gitmiş,atta yapmış
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Pazar Günü Çektiğim TT Customa Ait Bikaç Motorun Resmi
Selam Arkadaşlar ben yeni bir Zealsun zs 125-6 motor aldım acaba bu motor hakkında bilgilerinizden faydalanabilirmiyim.?
forumda aratırsan bulursun ama doğru yerde olduğundan emin değilim
abi hoşgeldin ama nereye gittin hemen ya..
MT07<3
abicim aramıza Hoşgeldin.. Kalıcı ve Daim Olman DileğiyLE...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
arkadaşlar adam ne kalıcı nede katılımcı mesajı hortlatmışlar adam yooook gitmişşş
bizim yanda tt custom gidip cağiriyimmi
Yada Gidip O Manyak Makinelerin Resmini Çekip ekliyim:D
baran bey hoşgeldiniz her gün o dükkanın önünden geç,yorum son 1 aydır hatta içeriyede giriyorum yeni yaptığınız modeller çok iyi hatta 2 gün önce içeri girdim bir tane mavi vardı yeni yapılmış üstü kapalıydı örtü ile :D çalışmalarınız çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum
BeNDe RaCiNG iSTiYoRuM aMa KiMSe eLiNi uZaTMıYo :pale::pale::pale:
Arkadaşlar öncelikle herkese antalya'dan slmlar,arkadaşlar motorla ilgili bi sıkıntım var,sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum, ZEALSUN L2X250-5 model motor aldım antalya nebioğullarından geçen sene,hayatımda yaptığım en büyük hatalardan birini yapmışım meğer,motoru adam gibi bi kullanamadım,sürekli sorun çıkarıyor,ilk gün bile km göstergesi çalışmadan verdiler,ayak üstü yaptılar,aradan 2 hafta sonra yine bozuldu,neyse motorumda değişik sorunlar çıkmaya başladı,motorumu çalıştırmaya çalıştığımda bazen hiç bir tepki vermiyor,yada belli bi süre sonra çalışıyor kafasına göre,servise götürdüm çözemediler,neyse bu sefer motorda elektriksel sorunlar başladı,motor eski performansı düştü,daha buna benzer sorunlar,motordaki elektirik üreten dinamo dan dediler kabloları yamayıp durdular bişiler yaptılar motordaki diyotu söktüler,bundan dediler,yenisinide takmadan öyle kendi kafalarına göre bişi yaptılar,bu sefer motor çalıştı ama performası çok düştü,eskisi gibi seri bişekilde gitmiyor,kalkışı bile zayıfladı,neyse aradan yine 2 ay geçti bu sefer motor çok zor bişekilde çalışıyor gitmiyor bile istop ediyor belli bi süre,bıktım walla içimdeki motor sevgisini bitirdiler,aslında böyle yazarak olmuyor,tam teknik olarak bilgiye sahip olmadığından tam anlatamıyorum,sizden ricam antalyada önerebileceğiniz,yedek parçasını onarımını yapacak iyi bir motor servisi arıyorum,tavsiyelerinize ihtiyacım var, msn: serkan.imirzalioglu@hotmail.com slmlar
Sizce kim sazan
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Konu eski ama arkadaş uğrarsa benim bir sorum var..
Ekşisözlük okuyormusunuz?!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
oltamı aldım geldim. sazan mevsimi açılmış dediler
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
E hoşgeldin , bizde artık dükkanın yanından geçerken baktığımız motorları kimler yapıyor tanıyacağız herhalde .)
yazmazsam ölürüm abi ordaki makinalar ne yaaa ağlıcaktım harika yaaa
Ben TT custom chopper görmustum izmirde harley davidson motor bozulmus onu yapmaya gelmıslerdı xD adamlar cok guzel yaptılar ve gıttıler xD
hoş geldınız hayırlı olsun uyelıgınızz daım olmanız dıleklerıyle
[COLOR="Blue"][B]:queen:HIZZZ..... SONUM İSE SONUMU SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMM.....:queen:[/B][/COLOR]
Arkadaşlar bakırköy carusele giderseniz TT custom a ait motorlar var inanılmaz güzel motorlar en düşüğü benim gördüğüm 1840cc yapmış ustalar hakikaten çok temiz işçilik çıkarmışlar ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)