Herkese merhaba 47 yaşımdayım yamaha v-max kullanıyorum, tekstil işi ile uğraşıyorum, bostancıda oturuyorum, görüşmek üzere
Herkese merhaba 47 yaşımdayım yamaha v-max kullanıyorum, tekstil işi ile uğraşıyorum, bostancıda oturuyorum, görüşmek üzere
Haydi hayırlısı, hoş geldin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Hosgeldin hocam?
Rumuzun beni eski günlere götürdü be hoca be. Renegade die takıldık yıllarca sanal alemde, dostluktur, arkadaslıktır,hatundur, iştir güçtür derken.
18 yasında ilk olarak bu rumuzu secme nedenimde, o aralar kanal d de gece yarısından sonra oynayan bi dizi wardı, Renegade Kara Şahin die, Lorenzo Lamas Başrolde idi. Suclu avcısı, altında ateş desenli bi chopper, önde yatak bağlı falan.
Ahanda! Canlanıyo bak kafamda düşündükçe
Comfirmation Bias
hoşgeldiniz
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
hoşgeldin...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
umarım kalıcı olursunuz
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
aramıza hoşgeldin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Dayı hoşgeldin.
1 St Class Warrior.Hardware Master.
Hoşgeldin aramıza
May the Force be with McLaren Mercedes
Hoşgeldin..
hoşgeldiniz...
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
aramıza hoşgeldin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)