güneşle birlikte doğan bir motor tutkunu(ilk deneme)
-
16 Haziran 2005, 06:27
merhabalar.ben berki.bu camia da yeni biri olarak herkese selam ve saygı.ilk tecrübemi geçen hafta bir ramzey motorla tadarak içimdeki tutkuyu perçinledim ve bunu daha önce cesaret edip neden denemediğimi kendi kendime sordum.evet muhteşemdi.çok şey söylenebilir ama zaman en iyi ilaç kendim için en uygun motoru bulmak için acele etmemem gerektiğini kendi kendime söylüyorum.aranıza yeni katıldım;ama bu siteyi yaklaşık 4 aydır takip ediyorum.yazılanlar yapmak istediklerin,amaçların,yaşamını belli bir doğrultuda motor tutkusu içinde devam ettirebileceğin çizgin için oldukça eğitici yazılar içeriyor.devamlı takip ettiğim yazılar oluştu ve bu bende bu siteyi okumazsan olmaz bir gün oluşuverdi.forumları takip etmek yazıları okumak ta.ve her yeni gün iki teker e daha çok yaklaşmaktaki heyecan ve her yeni gün yeni bilgilerle zenginleşip bu dünyaya ait olmak.umarım en kısa zamanda üye olucak kadar saran bu sıcak ortamda sizlerle buluşuruz.
Reklamlar
-
16 Haziran 2005, 07:10
AramIza hoş geLdin frekans.. UmarIm en kIsa zamanda kararInI verir ve bir motosiklet aLarak sende iki teker oLursun.. Bence çok zaman kaybetme, yaz baŞladI bitiyor. Bu sIcak havaLarda kafes içinde dolaŞmak sarmaz
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
16 Haziran 2005, 10:48
Re: güneşle birlikte doğan bir motor tutkunu(ilk deneme)
[quote="frekans"]ilk tecrübemi geçen hafta bir ramzey motorla tadarak içimdeki tutkuyu perçinledim ve bunu daha önce cesaret edip neden denemediğimi kendi kendime sordum.evet muhteşemdi.çok şey söylenebilir ama zaman en iyi ilaç kendim için en uygun motoru bulmak için acele etmemem gerektiğini kendi kendime söylüyorum.quote]
Berk selam. Senin sorduguun soruyu ben de sordum kendime. Neden daha once degil diye. Zaten scooter niyetiyle yola çıkıp, ehliyet kursundaki bir cruiser'i kullandıktan sonra vitesli bir motoru kullanabildiğimi görünce iyice kızdım kendime. Daha önce otomobil sahibi olmayı dusunurdum ama sanırım paramı motorsiklete verecegim. Cunku yas ilerledi mi biraz zorlanacagim motorda, otmobile her zaman biniliyor gibi ic konusmalarım oluyor benim de.
Ya evet ben nasil yaptim da bunca yıl motora uzaktan hayran hayran baktım ? Niye cesaret edemedim?
Bu arada sehir ici ve sehir dışı kullanımda da kolaylık sağlayacak motor hangisidir hala karar vermedim. Kendimi dusunuyorum da aksam yorgun argın isten cıkmısım, scooter'a atlamısım. Paaat eve atmısım kendimi, bir de bir cruiser üstünde dusunuyorum kendimi, sanki zaten yorgunum bir de trafikte yorarmıs gibi geliyor o beni. Ama scooter 'la da haftasonu sehir disi yapamam. Simdi bolca yazı ve deneyim okuyorum.
Bu arada evet bu site ve forum cok iyi ve sagduyulu insanlar var. Abuk subuk takıntılara pek rastlanmıyor. Hemen birileri sagduyuya cekiyor o tur seyler yazanları da zaten.
Ha , bir de şu çok ilginc, sokaktaki motorcular arasında chooper'cılar ve endurocular gibi abuk bir ayrım gordum birkac kez. "Abi yolda gelirken 8-10 kisilik endurocu serseri vardi pesimizde" gibi laflar duyuyordum. Enduro kullanıcılarından da tam tersi choopper'cıları aşağılayan bir iki ifade duymuşluğum vardı. Bİlmiyorum gercekten boyle bir gruplasma var mıdır ama bu sitede oyle bir seye zerre rastlamadım.
Vespa kullanıcısına da, moped kullanıcısına da, choopper'cıya da, endurocu'ya hep aynı temelde, motor sevgisi temelinde yaklaşıyor herkes bu forumlarda. En ufak bir laf sokma bile görmedim. Bu sitenin guzelliği bu bence.
Umarım sen de ben de en kısa zamanda tarzımız olan motoru bulup , bütcemiz elverdiğince satın alıp kendimizi gelistirip yollara vurabiliriz kendimizi. Tekrar hosgeldin.
-
17 Haziran 2005, 05:24
Tarih: 2005-06-16, 06:10:00 Mesaj konusu:
------demişki--------------------------------------------------------------------------
AramIza hoş geLdin frekans.. UmarIm en kIsa zamanda kararInI verir ve bir motosiklet aLarak sende iki teker oLursun.. Bence çok zaman kaybetme, yaz baŞladI bitiyor. Bu sIcak havaLarda kafes içinde dolaŞmak sarmaz
teşekkürler cenkmenderes zaman hususunda kararsızım iki teker e terfi etmek göründüğü gibi pek kolay bir iş değil gibi ama genede hayırlısı gün doğmadan neler doğar değilmi?
-
17 Haziran 2005, 06:17
Bu arada sehir ici ve sehir dışı kullanımda da kolaylık sağlayacak motor hangisidir hala karar vermedim. Kendimi dusunuyorum da aksam yorgun argın isten cıkmısım, scooter'a atlamısım. Paaat eve atmısım kendimi, bir de bir cruiser üstünde dusunuyorum kendimi, sanki zaten yorgunum bir de trafikte yorarmıs gibi geliyor o beni. Ama scooter 'la da haftasonu sehir disi yapamam. Simdi bolca yazı ve deneyim okuyorum.
merhabalar kucukprens.aynı düşünceleri paylaştığımı seninde teyit etmen ben ve benim gibi düşünenlerin hali hazırda biliçli bir motor kullanıcısı arkadaşların var olduğunu ve önümüzdeki zamanlarda yollarda sağduyulu motor kullanıcılarının gezineceğinin sinyallerini veriyor bana ve ne mutlu ki burdan bir mesaj verebileceğiz sanırım ve insanlar cadde de kulakları sağır eden ve insanları hava atarak böyle bir olayın var olmadığını sadece kullanılan aracın önemli bir ulaşım aracından çok öte bir duygu ve yaşanılması güzel bir hayat olduğunu gösterecek .
sanırım bende ilk olarak işe gidiş gelişlerde kolaylık ve ekonomik olması amacıyla takibe aldığım bu ulaşım aracının aslında müdavimi olduğunu farkedememişim fakat burda seninde bahsettiğin gibi bu sayade bu sitede üye olucak kadar güven ve dostluğa işaret etmeme bilmem gerek varmı.benimde ilk adımlarını attığım bu forumda yeni görüşler ve mesajlarda karşılaşmaktayım.umarım bunun bozulmasına izin vermezler.zaten forum kuralları da açık.
evet işten dönüşte son model konforlu bir mercedes in yerini tutmuyor (hele de yorgun ve bitkin halde evet evime gidiceğim derken)ama yinede yıldıramaz beni istese de olmaz çünkü bende müdavimi oldum
dediğin gibi şehir içi ne ve şehir dışı olayına uyumlu bi makine uygun.bakalım hayırlısı.tekrar tşk ler dileğine katılıyorum.
-
17 Haziran 2005, 10:04
Hadi arkadaşlar çekin birartane düşün yollara. Ben yorgunken motora binerek dinleniyorum, hastaysam motora binerek düzeliyorum. Seleye oturunca birşey kalmıyor. Cruıser, scooter fark etmez bu aşk gibi birşey, insan sevdiginin kusurlarını görmez. Cruıser ın trafikteki zorlaması macera, scooter ın uzunyolda yavaşlıgı huzur gibi gelir.
-
17 Haziran 2005, 22:34
AramIza hoş geLdin frekans, UmarIm en kIsa zamanda bir motosiklet alarak sende iki teker olursun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
18 Haziran 2005, 01:50
Ben yorgunken motora binerek dinleniyorum, hastaysam motora binerek düzeliyorum. Seleye oturunca birşey kalmıyor.
yüreğine sağlık.ne mutluki bu duyguyu özetleyecek kendinden birşeyler katmışsın.bahsettiğin gibi sanırım bu aşk gibi bir şey;
-
18 Haziran 2005, 01:51
hoş geldin kardeş
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
18 Haziran 2005, 01:57
AramIza hoş geLdin frekans, UmarIm en kIsa zamanda bir motosiklet alarak sende iki teker olursun
teşekkürler motor
-
18 Haziran 2005, 02:02
teşekkürler prometheus açıkçası forumlara riayetin,sohbetlerin,yardımseverliğinle tanıdım seni.tanışma forumuna gelip hoş geldin demen benim için büyük jest sana çok tşk ler ankaraya bol bol slm
-
20 Haziran 2005, 18:46
Frekans bravo valla..Bir bana hosgeldin diyen olmadı su forumda.
Beni sevmiyolar
Saka bir yana ben kilitlendim kaldım uygun motor konusunda.
umarım güzel bir karar verebiliriz
-
21 Haziran 2005, 03:18
dostum 1 ay once bende senin durumundaydım 2 gun sonra motorum geliyo bende çok araştırdım senin gibi ve en sonunda yamaha ybr 125 almaya karar verdim şimdiden tavsiye edemiyorum ama binipte biraz gezdikten sonra sana hislerimi ve tavsiyelerimi sunabilirim hoşgeldin
-
21 Haziran 2005, 04:13
-------dj-emre---demişki:
dostum 1 ay once bende senin durumundaydım 2 gun sonra motorum geliyo bende çok araştırdım senin gibi ve en sonunda yamaha ybr 125 almaya karar verdim şimdiden tavsiye edemiyorum ama binipte biraz gezdikten sonra sana hislerimi ve tavsiyelerimi sunabilirim hoşgeldin
merhaba dj-emre.ilgin için teşekkürler.motorun şimdiden hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.yazılarını şimdiden merakla bekliyorum.tekrar saol
Bir motosiklet almadan asla; kendime, yolları özgür kılamayacağım.
-
21 Haziran 2005, 04:34
Frekans bravo valla..Bir bana hosgeldin diyen olmadı su forumda.
Beni sevmiyolar
Saka bir yana ben kilitlendim kaldım uygun motor konusunda.
umarım güzel bir karar verebiliriz
merhabalar kucukprens.kilitlenmeni ben doğal karşıladım.çünkü;neredeyse aynı kararsız durumdayım .buna rağmen bir o kadar da yazın geçmesi,güzel havaların son bulacak olması beni karar vermem hususunda telaşlandırmıyor.bu arada önemli bir hususuda atlamak olmaz. site ve forumlar motor seçiminde önemli yer içeriyor.sanırım seçimde bayağı faydası olacak.umarım zamanı değerlendirerek uygun bir seçim yapabiliriz.merakla kısmetimi bekliyorum umarım güzel haberlerini pek yakında duyarız.
-
21 Haziran 2005, 09:59
Gözlerim yaşardı valla çok (saçma) duygusal bir başlık olmuş ehe allahım ya neyse aramıza hoş geldin arkadaşım...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
22 Haziran 2005, 00:15
-------metal demişki----
Gözlerim yaşardı valla çok (saçma) duygusal bir başlık olmuş ehe allahım ya neyse aramıza hoş geldin arkadaşım...
mrb metal teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler