Herkese selamlar...Aranıza yeni katıldım...Burada çok eylenecekmişim gibi bir his var içimde.Çeveremde birçok motorcu varmış haberim yok
Artık ben ve 2 motorum sizlerin yanınızdayız
Herkese selamlar...Aranıza yeni katıldım...Burada çok eylenecekmişim gibi bir his var içimde.Çeveremde birçok motorcu varmış haberim yok
Artık ben ve 2 motorum sizlerin yanınızdayız
Hoşgeldin.Tahminimce tanışacağın çok yararlı arkadaşlar olacak.Eğleneceğine emin olabilirsin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hoşgelin aramıza ...
Saolasın Darkdiamond... Üsküdar haaa doğduğum yer orası...özledim İstanbul'umu :'(
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hoşgeldin..
hoşgeldin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
saat sabahın dokuzunu anladımda
maşşallah sabahın körünü aklım almadı beşinde o saatlere kadar gözünüze yazık değilmi arkadaşlar valla iyi takılıyorsunuz.
bu arada hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hos geldınn
mt.ye hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hoşgeldin...
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)