yaaa arkadaşlar fotoğraf nasıl yükleniyor beni bir aceleden yanıtlayın lütfennnn
yaaa arkadaşlar fotoğraf nasıl yükleniyor beni bir aceleden yanıtlayın lütfennnn
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
hoşgeldiniz..umarım en kısa sürede istediğiniz motosikletli yaşama kavuşursunuz..aile muhalefeti önemli bende zamanında kırana kadar baya bi uğraşmıştım..naçizane şunu sölemek isterim örnek verdiğiniz motorlar benim gözümde pek bayanlara göre değil..scooter yada MAKSİ scooter düşünebilirsiniz derim,saygılar..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
MOTOSiKLET KARDESLİGİNE HOSGELDİN ...
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
..naçizane şunu sölemek isterim örnek verdiğiniz motorlar benim gözümde pek bayanlara göre değil..scooter yada MAKSİ scooter düşünebilirsiniz derim,saygılar..[/QUOTE]
naçizane olarak scooter tarzım değil ne olacak şimdi? Kocaman bir çamı hiç acımadan devirdiniz desem yetmez koca orman devrildi Chocunot efendi
Allah bizi böyle sınıflandıran erkeklerin çoğunluğundan korusun
Hoşgeldin Arkadaşimm....
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Genellikle fotoğraf yüklemek için şu yöntemi kullanıyoruz.
Öncelikle aşağıdaki adrese girip sık kullanılanlara ekliyoruz ki bir daha adres neydi yahu diye düşünmeyelim.
Buraya Tıklayalım
Aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak.
Buraya basıyoruz dediğim yere basınca bilgisayarından dosya seçmeni sağlayacak olan pencere açılacak.
Bu bölümden yüklemek istediğin resmi seçiyorsun.
Okeye basınca sayfa aşağıdaki resimdeki gibi olacak. Resimde yazılı olanı uygulayalım.
Resmin yüklenecek ve sana linkler verilecek.
Eğer resmi direkt göstermek istiyorsan aşağıdaki resimde mavi olan bölümü kopyalıyorsun.
Burayla işimiz şimdilik bitti.
Foruma dönüyoruz ve mesajımızı yazdığımız sayfaya geliyoruz.
Yukarıda ki resimde gösterdiğim yere tıklayınca sayfanın üstünde aşağıdaki gibi bir pencere açılır. Az önce kopyaladığımız kodu buraya yapıştırıyoruz.
Dikkat Xp kullanıyorsak yada herhangi bir koruma kullanıyorsak, sayfa bize uyarı verebilir.
Böyle bir durumda korumayı iptal edin.
Anlamayan arkadaşlar yazsınlar daha açık anlatmaya çalışırım...
HoşgeldiniZ aramıza size önerim madem hondanın kursuna katıldınız bi HINDA CBR 125 R yakısır saygılarımla
bu fasıldan ben de geri kalmayayım hoşgeldiniz
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Biraz geç kaldım, sen Geleli bayaa olmuş ama olsun, görüğüm kadarıylada bayağı bir hoş gelmişsin, (fuar yazıları filan çok iyi olmuş)
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
hoşgeldin bacı
@mkmemory
o nasıl avatar öyle
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
hoşgeldin
herşeyden önce gönlünün arzu ettiği motoru al ve kullan
çünkü bu zevki yaşayacak olan sensin ve mutluluk seninde hakkın
kazasız belasız ve tabiiki güzellikler içinde olsun motor ile ilgili yaşamın
tekrar aramıza hoşgeldin
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
çok teşekkürler arkadaşlar misafirperverliğiniz için prometheus sayesinde bir kaç foto yükleyebildim milano fuarı topicine bu gece inşallah foto yüklemeye devam edicem bu arada fotoğraf yüklemenin daha kolay yolu olamazmı yani şu kullandığınız sistemden ayrı olarak.
Yok maalesef abla. Yani varsa da ben bilmiyorum.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Fotoğraf eklemek içinb faydalanılabilecek linki daha önce göndermiştim; bu da denenebilecek ve daha kolay bulunabilkecek bir diğer yöntem:
imageshack.us Toolbar ile kolay resim ekleme
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)