Hayrabolulu Keeway ARN aldı
Reklamlar
-
14 Haziran 2005, 13:27
Herkese merhaba.. daha önce tanışma başlığına mesaj atmıştım ama silinmiş heralde. dün bende motorumu aldım 125cc lik Keeway diye bi motor. Aprillayı getiren firma MOTOMAX getiriyor bu motoru, Macaristan yapımı sanırım.. resim eklemek isterdim fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
Reklamlar
-
DOSTUM BENDE KEEWAY ALMAK İSTİYORUM 125 LİK NASILDIR MEMNUNMUSUN.pARÇA OLAYI İYİMİ SERVİSİ VARNIDIR.kUSURA BAKMA ANİ GİRDİM AMA SABRIM TAŞTI KİMSENİN BU MOTOR HAKKINDA Bİ ŞEY BİLDİĞİ YOK.kENDİNE İYİ BAK.gÖRÜŞÜRÜZ.
-
hondalar ile görüntü olarak resmen bire bir abartmıyorum bire bir aynılar hatta elciklerdeki desene kadar (motor haric tabi)
kaizen öncelikle motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler keeway lerin servisini tekirdagda Nuray usta yapıyor
(bende tekirdagdayım oradan biliyorum) benimde motorun tamirini bakımını o yapar iyi ustadır tavsiye ederim eger Tekirdaga gelirsen görüsürüz arkadasım bende honda shadow var sarı siyah görürsün zaten beni
buyur sana resim:
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
bu motor iyimi daha önce duymamıştım
-
kaizen hoşgeldin,motorunda çok şık hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
-
BBRR adlı üyeden alıntı
ISTE RESMI hayirli olsun
ben senden önce resmi verdim
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
evet son anda farkettim ama ikiresim daha guzel durdu
-
Moderatör (forrap)
-
08 Temmuz 2005, 13:55
antika adlı kullanıcıdada vardı . bu forumda imi hatırlamıyorum bizden birine sattı.
-
08 Temmuz 2005, 15:43
stenza adlı üyeden alıntı
antika adlı kullanıcıdada vardı . bu forumda imi hatırlamıyorum bizden birine sattı.
ZAT 150 gibisi varmı bunun .
-
08 Temmuz 2005, 16:06
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler