yeni bir motosiklet tutkunu daha doğuyor..
Reklamlar
-
14 Haziran 2005, 12:39
herkese çok selamlar.. ben istanbul' dan yasin..
Aklıma bundan yaklaşık 1 yıl önce giren ve her geçen gün benliğimin diğer kısımlarını da ele geçirmeye başlayan bu istek ve sevgiyi en sonunda yavaş yavaş somutlaştırmaya başladım. Bundan 1 ay önce de bu siteye üye oldum ve ondan beri sürekli siteyi ve forumları takip ediyorum. Ve bütçemi de oluşturduktan sonra artık eylül ayında ehliyetimi alıp yine aynı zamanlarda da motosikletimi de almayı planlıyorum. Gerçi kışa girerken biraz vakitsiz bir girişim olacak ama artık daha fazla bekleyecek vaktimin olmadığına inanıyorum. Jinlun 250cc ile başlamayı planlıyorum. Bakalım inşallah planladığım gibi bir giriş yapabilirim bu heyecanlı ve güzel dünyaya..
daha başka mesajlarla yakında görüşmek üzere..
Reklamlar
-
14 Haziran 2005, 12:52
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
14 Haziran 2005, 13:34
Hoşgeldin yasins, bütçeni sadece ehliyet kursu ve motosiklete göre değil, daha sonra alman gereken güvenlik ekipmanları için de ayarlasan iyi edersin..
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
14 Haziran 2005, 17:33
Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldin
-
14 Haziran 2005, 21:46
Hoşgeldin Yasin. Jinlun yeni başlayan için iyi seçim bence.
-
20 Haziran 2005, 16:43
danger0 adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin yasins, bütçeni sadece ehliyet kursu ve motosiklete göre değil, daha sonra alman gereken güvenlik ekipmanları için de ayarlasan iyi edersin..
zaten güvenlik, aksesuar ve giyim içinde bir bütçe ayarladım. sizce 1000 ytl yeterli mi motosiklet ve ehliyet dışındaki tüm masraflar için (kask, mont, dizlik, dirseklik, çizme, eldiven...) ?
-
20 Haziran 2005, 17:08
hoşgeldin Evet kaliteli ama çok pahalı olmayan ekipmanları bu parayla rahatlıkla elde edebilirsin.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
22 Haziran 2005, 01:33
Hoşgeldin yasins
Bir motosiklet almadan asla; kendime, yolları özgür kılamayacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler