Abimin yolundan ilerlemeye dewam ediyorum ve artik bende burdayim.
MT.net'e hosgeldim
owwwww yanlis yere acmisim,gormedim,ozurlerrrr,admin beyleri goreve cagiriyorum,topigi uygun yere atsinlar plsss
Abimin yolundan ilerlemeye dewam ediyorum ve artik bende burdayim.
MT.net'e hosgeldim
owwwww yanlis yere acmisim,gormedim,ozurlerrrr,admin beyleri goreve cagiriyorum,topigi uygun yere atsinlar plsss
hoşgeldin...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldinnnn
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
anaaaaa bu ne ariyo burda be.oglum burda tek teker yapmayi anlatmiyolar.burda takilacaksan kaskini takacan tamammi ilkan ?
wayyy be abisinin izinden gelmis
hadi herkese selam soyle orada
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Smirnouf'un kardeşi olan sana hoşgeldinler..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Hoşgeldin
hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hoşgeldin..
[B][COLOR="Black"]kask.. kask... kask.... kask.......................[/COLOR][/B]
hoşgeldin...
Hosbulduk Hosbulduk
Siz abimin yukarda yazdiklarina bakmayin ben gayet yavas motor kullanirim.haa tek teker meselesine gelince,bazen debriyaji elimden kaciriyom bi bakiyomon teker havada
Ayrica kaskimida her zaman takarim
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hoşgeldin bende soğucaklıyım
Hoşgeldin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)