Bütün MT bayan motosiklet kullanıcılarının sorunlarını,sıkıntılarını,sevinçlerini üzüntülerini paylaşacağı faideli bir başlık olması dileklerimle
Bütün MT bayan motosiklet kullanıcılarının sorunlarını,sıkıntılarını,sevinçlerini üzüntülerini paylaşacağı faideli bir başlık olması dileklerimle
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
şu ildeniz şu kadar tecrübemiz var motorumuz bu desek
ben istanbuldayım, 3 haftadır motorum var, sj 150-23 cbr 125'in çin kopyası, 600 km yaptım daha,
valla benim bi sorunum yok, dileğim sayımızın çoğalması... artçı artçı nereye kadar diyen kızları aramıza bekliyoruz
Bilgilerini profiline de yazabilirsin aslında....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yürüyün be kızlar, yürüyün beee!!!
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
yürüyün be diyene kadar bilgilerini yazsana
üzgünüm ama sanırım bu başlık da fos çıkacak...
nie yazim ki, profilimde yazıo işte
sorun, sıkıntı, sevinç, üzüntü paylaşcaz burda...
bilgiler profil altında mevcut
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Bütün kızlar toplandıkk toplandıkkk olayı
Hadi bayanlar destek olun birbirinize
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
faydalı
[B]ama hâââLâââ[/B]
forever BEN
[B]ama hâââLâââ[/B]
ee ne yani bu başlığa biz yazamayacak mıyız? ben cinsiyet ayırımına ayırımcılığa karşıyım
al turuncu al yaaaaaaa = 8500km
[B]ama hâââLâââ[/B]
ben adanada kışın da artırabiliorum
[B]ama hâââLâââ[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)