Selamlar, Clint olan Nick Name'imi (Takma ad ya da rumuz)Cloud olarak değiştirdim.
Tanıdık, dost ve akrabalara duyurulur.
Selamlar, Clint olan Nick Name'imi (Takma ad ya da rumuz)Cloud olarak değiştirdim.
Tanıdık, dost ve akrabalara duyurulur.
clint iyiydi bea....hani Türkçeyle değiştirsen daha bir sempatik olacaktı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlısı olsun
mete'ye katılıyorum.
ReKLam o ReKLaM.. Bak içesim Geldi
Most senin avatar superBen ilk basta o bastakini kullandim baktim sende yeni rakili sipaydi var degistirdim.Manyak güzel yapmıslar.Cloud sanada yeni nickinle basarilar dilerimHani solye Türkçe karısık bisi olsaydı daha güzel olur da ya neyse
hayırlı olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Aslını isterseniz, Türkçe ya da İngilizce olması değil de başka sitelerde de bu nick'i kullanıyor oluşumdan buraya da bunu alayım istedim, bu nick'in Türkçesi "Bulut". İngilizce bilmeyenler için, bilmek zorunda da değil kimse sonuçta. Dediğim gibi sadece ortak takma ad ya da nick kullanayım istediğim için.
Cevap yazan herkese teşekkürler.
bir kişi birden fazla üyeliği kullanamaz diye biliyorum. Clint için kapatma konusunda posta gönderdin mi?
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
hayırlı olsun, iki başlılıktan kurtulmak güzel olmuş.
Bu arada ben 944 KM oldum. Sen servise gittin mi?
ha Clint,ha Cloud.gönüller bir olsun.
Hayırlı olsun
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)