Herkese selam.26 yaşında ve istanbulluyum.Daha önce 6oo f ve z 750 kullandım.Şimdi 98 veya 2000 model r1 veya r6 arayışındayım.Bu motor hakkında bildiklerinizden yararlanmak isterim.Şimdilik bu kadar grşmek üzere
Herkese selam.26 yaşında ve istanbulluyum.Daha önce 6oo f ve z 750 kullandım.Şimdi 98 veya 2000 model r1 veya r6 arayışındayım.Bu motor hakkında bildiklerinizden yararlanmak isterim.Şimdilik bu kadar grşmek üzere
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hoş geldin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
hoşgeldin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hoşbuldum teşekkürler Bu arada r1 ve r6ların eski modelleri hakkında bilgi bakındım ama bulamadım.Topic açmamda fayda olurmu?
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hoşgeldin..
Hoş Geldin :D
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoş geldin...
sıfır km bir R6 benim hayalimdir her zaman
umarım şimdilik istediğin motorlara, ilerde de sıfırlarına ulaşırsın
Hoşgeldin umarım katılımcı olursun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Öncelikle hoşgeldin aramakta olduğun motorlatdan R6 da 50000 km'den sonra ufak tefek sorunlar çıkıyor yani bi tamirci olarak benim gözlemlerim bunlar.(R6 kullanıcıları beni taşlamak yok)
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)