Hoşgeldin
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin!!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
demek motosiklete geçmeye karar verdin iyi iyi. yanlız sitemize tam anlamı ile üye olmanın şartları var. ilk önce sitemize üye olmuşsan araban olamaz hele ımpreza birde modifiyeli cık cık cık kesinlikle olmaz . şimdi yapman gereken o kibrit kutusunu(araba) satıp aldıgın paranın %5'ini yönetime ,%5'ini üyelere. ve geri kalan %90'ını ilerde alıcagın motosiklet ila kaza bela yaşamaman için bana verip bende o para ile kurban alıp HONDA'ya pardon pardon yani kurda kuşa vericen kapiş
bu arada kurbanların derdine düştüm hoşgeldinnn demeyi unuttuım hoşgeldin arkadaşım umarım burda aradıgını bulur iyi vakit geçirirsin
Hoşgeldin kardeş..
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
BARIS ABİ HOSGELDİN MESAJINI UPGRADE ETMİSSİN
O NE BE ABİ
SİTEYİ SERİYOSUN GELENİN ÖNÜNE LİNK LİNKİ LİNK
Comfirmation Bias
Hoşgeldin,4 tekerli Kafesden kurtulup 2 tekerle özgürlügün tadını çıkarman dilegi ile...
Born To Be wild,Live to Ride...
[QUOTE=alp_tunay;514148]Alkol yok dimi?....Alkol metreye üfleticez seni.....
Hoş geldin.........
asla ve asla alkole hayır dıyenlerdenım...hoşbulduk
keşke imprezam olsada satıp alsam motor ama impreza sahıbı değilim şimdilik hayranıyım model arabalarıyla vede rc yle idare ediyorum(umarım motorda hayranlık olarak kalmaz icraat olur bende)...sitenin bu kadar akfif olduğunu anlamamıştım başta ama şimdi bayağa iyi olduğunuzu söyleyebilirim.birçok buyuk forumlara üyeyim sıkı bir forum takıpçisiyim sizleride çok tuttum:Dbişiler öğrenemeye başladım bilem hatta artık ne almak istediğimide biliyorum babamı kandırma çabalarım devam etmekte ehliyetıde aldıkmı birkaç ay içerinde 250 mct mondial almayı düşünüyorum...hoşbulduk herkese selamlarrrrr
ayrıyetten kibrit kutusu lafına bittim züper ehueue
Hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)