Sonunda ben de Motosiklet.Net'in keyif dolu ortamına dahil oldum arkadaşlar... Vatana millete hayırlı uğurlu ossun...
Sonunda ben de Motosiklet.Net'in keyif dolu ortamına dahil oldum arkadaşlar... Vatana millete hayırlı uğurlu ossun...
"It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
motosiklet.net olmasın?Silver_Bullet adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
İnşallah... Ben de öyle umuyorum... Adresi düzelttim, belirtiğiniz için teşekkürler...
"It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."
Hoşgeldin aramıza. Kalıcı olman dileğiyle .
May the Force be with McLaren Mercedes
hoşgeldin
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin.kalıcı olman dilegiyle...
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
aramıza hoşgeldin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Hoşgeldin..
hoşgeldin...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hoşgeldin motor seçimlerin çok güzel hoşuma gitti
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
hoşgeldin dostum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hoşgeldin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hoşbulduk... Eyvallah... Motor kullanmayı Honda Kinetic'le öğrendim... Kineticle başladığım için, vitesli motor kullanamıyodum...
CBR'yi de bi dostumla ortak aldık, trafiğe çıkalı 1 hafta olmuştu ve daha 140km yapmıştı. Sahibi de CBR 600 alacakmış, o zamanın fiyatına göre %25 indirimle elinden çıkartmaya çalışıyomuş... Arkadaşla nargilecide takılırken gördük, bi baktık şöle motora, bi kaç tur attık, ceplerimizi yokladık, tabi bişey çıkmadı, bişeyler satıp, biraz da borç alıp bi hafta sonra %50 arkadaş%50 bağladık motoru... Ailelerin haberi yok... Eminim aynı şeyi yapan bi sürü insan vardır forumda...
Bi arkadaşımın X-Max'ı vardı... İstanbulda yarım saat turladım... Sonra kararı verdim ve aramaya başladım... Kısmet, İzmirden çıktı... 3000km'de bağladık onu da...
RX 115 de sıkı makina... Güle güle kullan...
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aramıza hoşgeldin..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)