arkadaşlar merhaba daha önce grkn kullanıcı adı ile aranızda idim fakat nasıl olduysa aktifliği uzun bir süre kullanmayınca kaybolmuş tekrar merhaba
arkadaşlar merhaba daha önce grkn kullanıcı adı ile aranızda idim fakat nasıl olduysa aktifliği uzun bir süre kullanmayınca kaybolmuş tekrar merhaba
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
teşekkür ederim
Aramıza hoşgeldin...
GRKN kullanıcı adıyla aktif bir hesap var, şifreni girerek veya unuttuysan şifre hatırlatma özelliğini kullanarak devam edebilirsin.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
denedim fakat olmadı uzun zaman olduğundan dolayı hatada yapmış olabilirim tekrar üye olmak için yeni bir mail adresi almak zorunda kaldım çünkü bir öncaki mail adresimde zaman aşımından kullanılmaz halde zannedersem. neyse olan oldu tekrar teşekkür ederim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hoşgeldin .. bu siteye geldin ne ömutlu sana
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sağolun arkadaşlar
Tekrar hoş geldin.
Demek ki çok ara vermek iyi olmuyormuş.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
evet aynen aslında motor alma arefesindeyim bu yüzden motorcuların yardımına ihtiyacım var bu yüzden kendimi buraya attım çok şükür...
tekrar hoşgeldin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
aramıza hoşgeldin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Hoşgeldin..
hoşgeldinnn
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aramıza tekrar hoşgeldin...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Aramıza Hoşgeldin. Forumlarda Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)