beklenen oldu honda cbf 150yi aldım ve üye oldum
Reklamlar
-
02 Aralık 2006, 02:48
İşte budur..Geçiş ve idman motoru kullanmak sokağa para atmak diildir bende kendimi zorlıyıp büyütücem kısmetse.2hafta önce Bursa-Tekirdağ gezi yaptım her yolu görüp gelişelim dimi..Daha 6 aylık benim makine eskisin biraz......Allah herkezin gönlüne göre versin..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Reklamlar
-
02 Aralık 2006, 03:03
Hayırlı olsun arkadaşım, iyi günler de kullan...
-
02 Aralık 2006, 12:07
hoşgeldin hayırlı olsun gülegüle kullan..
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
02 Aralık 2006, 12:12
Hayırlı olsun daha 2 gun önce motorumu park ederken yanıma 1 cbf 150 li geldi hayirli olsun dedi. Motoru kullanısımdan yeni oldugumu anlamis ayak ustu motorum hakkinda bilgi verdi tavsiyelerde bulundu. Bende cbf 150 nin nasil oldugunu sordum. 2300km yol yapmis. ne zmn yapmis anlamadim bile =) (arkadas pakat servistendi sanirim arkasinda case vardi) Hemen ayak ustu yorumlarını soyliyim. bekledigim kadar seri degil dedi ama az yaktıgını ve sorunsuz oldugunu ekledi.Ayrıca çok rahatmış. Bence dogru secim yapmissin sonucta honda guvencesine sahipsin...
-
02 Aralık 2006, 12:20
Hoşgeldin ve hayırlı olsun.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
02 Aralık 2006, 12:33
hoşgeldin
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
02 Aralık 2006, 22:08
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
İşte budur..Geçiş ve idman motoru kullanmak sokağa para atmak diildir bende kendimi zorlıyıp büyütücem kısmetse.2hafta önce Bursa-Tekirdağ gezi yaptım her yolu görüp gelişelim dimi..Daha 6 aylık benim makine eskisin biraz......Allah herkezin gönlüne göre versin..
çok sürmez bu hızla biz bu makinaları büyütürüz gibi geliyo bana
xxxxx adlı üyeden alıntı
hoşgeldin
hayırlı olsun
teşekkür ederim
scorp adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun daha 2 gun önce motorumu park ederken yanıma 1 cbf 150 li geldi hayirli olsun dedi. Motoru kullanısımdan yeni oldugumu anlamis ayak ustu motorum hakkinda bilgi verdi tavsiyelerde bulundu. Bende cbf 150 nin nasil oldugunu sordum. 2300km yol yapmis. ne zmn yapmis anlamadim bile =) (arkadas pakat servistendi sanirim arkasinda case vardi) Hemen ayak ustu yorumlarını soyliyim. bekledigim kadar seri degil dedi ama az yaktıgını ve sorunsuz oldugunu ekledi.Ayrıca çok rahatmış. Bence dogru secim yapmissin sonucta honda guvencesine sahipsin...
iyi dileklerin için teşekkür ederim çok rahat kullanımı doğru 3. vites biraz kasıyo o kadar onun dışında 1.2.4.5. istenen cevabı veriyor 3den 4 e biraz devirli vites geçersen kasmayı hissetmiyorsun bile unutmayalım 130 kg ağırlığı var bu makinanın hakkını vermek gerek
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hoşbulduk
-
02 Aralık 2006, 22:24
hocam bişey sorayım müsadenle...bir eleman var sizin orda galiba...bak ne yazmış...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2799827
arkadaşlar yeni başlayanlar için k.maraşın en popüler motorcusundan zımba gibi R6.satma sebebim 1000 cc üzeri kullanıyordum.hayabusa ve ZX 12 gibi.gaza gelip aldım ama sanki arkadan biri çekiyor satma asebebim sadece bu.yoshimura var.K,N filtre var pist lastikleri ve neler neler.yeni başlayanlar kesinlikle görün derim.
tanırmısın bu arkadaşı...Maraşın altını üstüne getiren tipler varmı böyle...malum orası küçük yer...herkes tanır birbirini...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Aralık 2006, 22:37
[QUOTE=mete_han;510459]hocam bişey sorayım müsadenle...bir eleman var sizin orda galiba...bak ne yazmış...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2799827
arkadaşlar yeni başlayanlar için k.maraşın en popüler motorcusundan zımba gibi R6.satma sebebim 1000 cc üzeri kullanıyordum.hayabusa ve ZX 12 gibi.gaza gelip aldım ama sanki arkadan biri çekiyor satma asebebim sadece bu.yoshimura var.K,N filtre var pist lastikleri ve neler neler.yeni başlayanlar kesinlikle görün derim.
metecim ben maraşa istanbuldan yeni geldim aslen doğma büyüme okmeydanlıyım bir süre buradayız ama istersen senin için araştırırız
-
02 Aralık 2006, 23:03
honda 150 adlı üyeden alıntı
istersen senin için araştırırız
yok zahmet etmede ordaysan diye dedim...hani tanırsın diye...artık İstanbullu olmuşun...
mesela bizim Uşakta böyle ilin zengin tiplerinin oğulları olur hava basarlar sağa sola...oralarda dikkat çeker bu makinalar o maksatla sormuştum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Aralık 2006, 23:20
mete_han adlı üyeden alıntı
yok zahmet etmede ordaysan diye dedim...hani tanırsın diye...artık İstanbullu olmuşun...
mesela bizim Uşakta böyle ilin zengin tiplerinin oğulları olur hava basarlar sağa sola...oralarda dikkat çeker bu makinalar o maksatla sormuştum...
mete tespitin bencede doğru mutlaka bu arkadaşta o tiplerden biri yoksa bu motoru alamazdı alnının teri ile alsaydı o motoru yorumları kesin daha farklı yapardı
-
02 Aralık 2006, 23:38
hayırlı olsun güzel motor honda fiyat olarak aşşağı çektiği güzel bir modeli iyi bir seçim uzun yollarda sorunsuz kullanmanı dilerim.
ramzey 125 cc sport scooter
kanuni motocar 200 cc
-
03 Aralık 2006, 02:04
Size 1 akıl vereyim....Gidin motorunuzu aldığınız bayiye yan ayaklığınızı isteyin....Vermek zorundalar...Aslında gelmiş ama montaj esnasın da atlanmış...İsteyenlere takıyorlarmış...Hiç bir ücret talep etmeden.....
Nerden duydun derseniz bu gün arkadaşım taktırdı...Orjinal olduğunu söylemişler ama ben ybr nin ayağı olduğuna 100 de 100 eminim...Olsun
hiç olmamasından iyidir....30 ytl niz cebinizde kalır....
Hadi hiç durmayın bence...Bu arada mete kızacak...La kanküü yan ayakları beleşe veriyolarmış bak........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
03 Aralık 2006, 02:47
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
-
03 Aralık 2006, 02:59
Hayırlı uğurlu ossun... Yolun da, farın da, yolculuktaki manzaran da her daim açık olsun... Güle güle kullan... 1000km bakımı yapılacağı zaman durumu özetlersen seviniriz... Genellikle o kilometreye yaklaşınca arıza çıkarıyo, yoksa çok seyrek arıza veriyo bu makinalar... (İstisnalar kaideyi bozmaz...)
"It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."
-
03 Aralık 2006, 15:16
-
03 Aralık 2006, 16:26
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
03 Aralık 2006, 19:06
Silver_Bullet adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu ossun... Yolun da, farın da, yolculuktaki manzaran da her daim açık olsun... Güle güle kullan... 1000km bakımı yapılacağı zaman durumu özetlersen seviniriz... Genellikle o kilometreye yaklaşınca arıza çıkarıyo, yoksa çok seyrek arıza veriyo bu makinalar... (İstisnalar kaideyi bozmaz...)
silver iyi dileklerin için sağol 1000 kmye gelince detaylı bir açıklama bende yapmayı düşünüyordum ama görünen köy be kardeş.
Sonsovalye adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin..
hoşbulduk teşekkür ederim
kimi adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim
KÜRŞAD_KORKUT adlı üyeden alıntı
hoşgeldin...
hoşbulduk kardeş
birolbirinc adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güzel motor honda fiyat olarak aşşağı çektiği güzel bir modeli iyi bir seçim uzun yollarda sorunsuz kullanmanı dilerim.
birol iyi dileklerin için sağol inşallah sanada daha iyileri nasip olur
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Size 1 akıl vereyim....Gidin motorunuzu aldığınız bayiye yan ayaklığınızı isteyin....Vermek zorundalar...Aslında gelmiş ama montaj esnasın da atlanmış...İsteyenlere takıyorlarmış...Hiç bir ücret talep etmeden.....
Nerden duydun derseniz bu gün arkadaşım taktırdı...Orjinal olduğunu söylemişler ama ben ybr nin ayağı olduğuna 100 de 100 eminim...Olsun
hiç olmamasından iyidir....30 ytl niz cebinizde kalır....
Hadi hiç durmayın bence...Bu arada mete kızacak...La kanküü yan ayakları beleşe veriyolarmış bak........
alp verdiğin akıl için sağol ilk iş yarın bu işi takibe alıyorum zaten motorun ayaklığı yok diye bana yapmadıklarını bırakmadı bazı arkadaşlar valla kurtarıcı gibi oldu bu haber galiba sana borçlandık
-
03 Aralık 2006, 19:42
ybrnin de orjinalinde yan ayaklığı yok arkadaşlar daha önce görmedim diyenler için
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
-
03 Aralık 2006, 21:59
hayırlı olsun benım arkadasım da var cok memnun sorunsuz ve O gerçekten sert kullanır acımaz ama hala saglam hayret edıyorum.. hayırlı olsun kazasız belasız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler