herkese selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım henüz bi motorum yok ama başlangıç için hyosung 250 veya cbf 250 falan düşünüyom sizce uygun mudur? görüşlerinizi beklerim arkadaşlar güzel vakit geçiririz umarım herkese iyi forumlar
herkese selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım henüz bi motorum yok ama başlangıç için hyosung 250 veya cbf 250 falan düşünüyom sizce uygun mudur? görüşlerinizi beklerim arkadaşlar güzel vakit geçiririz umarım herkese iyi forumlar
Hoşgeldin.. Yeni başlayacaklar için yeterince konu başlığı var sitede.
hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hosgeldın.
hoşlgeldin aramıza motorların ikiside güzel 1yıl sonra değiştirmesen honda al
ama değiştirirsen hysong al daha uygun
http://www.super-blackbird.de/module...p=getit&lid=67
bu sesi tanıman lazım hangi eksozdan
hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bende senin gibi yeniyim ben eski motorcuyum eskiden honda vfr 900 kullanıyordum ancak gecirdiğim kazadan sonra sıfırdan başladım şimdi 125 cc lik kanuni var ama seyahat etmek ve etkinliklere karılmak istiyorsan
500 cc altın da bir motor bence uygun değil aramıza hoş geldin
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Hoşgeldin arkadaşım....Umarım katılımcı ve paylaşımcı olursun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldin arkadaş.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
Aramıza Hoşgeldin. Forumlarda Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)