simdilik Forumda,Temmuzda da Honda CBR-125R ile yollarda...
Reklamlar
-
08 Haziran 2005, 02:32
Tüm Motorsiklet kullanıclarına ve tutkunlarına merhaba!
Ben de kısa bir süredir tutkunum motorsiklete. Onun için bu foruma üye oldum ve ben de katıldım aranıza.
Umarım bu ayın sonu veya Temmuz başında Honda CBR-125'ime kavuşup, sonra da yollarda katılacağım sizlere.
Motorsikleti merak edip araştırmak için bilgisayar başına geçtiğimde karşıma ilk çıkan site ve forum burası oldu ve yaklaşık bir aydır ara ara takip ediyordum. Yazmak simdiye kısmetmis. Bundan sonra umarım sık sık yazabilirim.
Soracak çok fazla soru, tecrübeli arkadaşlardan öğrenecek de çok fazla şey var... Benim gibi tüm yeni arkadaşların ve tüm motorsiklet tutkunlarının yolu açık olsun, kazasız, sağlıklı ve mutlu günlerde görüşmek/yazışmak dileğiyle...
Reklamlar
-
08 Haziran 2005, 11:12
hoşgeldin UFB_ , umarım motosikletini alıp aramıza katılman uzun sürmez
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
08 Haziran 2005, 12:13
Hoş geldin forumlarda ve yollarda görüşürüz.
-
08 Haziran 2005, 15:01
Hoşgeldin arkadaşım aramıza...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
09 Haziran 2005, 12:20
UFB hoşgeldin,biryerlerden başlamak bitirmenin yarısıdır.Motora binmeden önce bilgilenirsen daha rahat olursun,motor sürüşü hakkında bilmediğimiz o kadar şey varki,
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
09 Haziran 2005, 23:27
hoşgeldin, bende motoruma kavuşacağım günü bekliyorum. seni en iyi ben anlarım ...
-
14 Haziran 2005, 18:27
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Kesinlikle tecrübeli arkadaşlarımızdan ve büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şeyler var motosikletle ilgili.
Yaklaşık 1 ay önce "artık ben de iki tekere geçmeliyim" diye başlayan motosiklet maceram kısa bir süre sonra tam anlamıyla başlayacak. Ben de adım adım buradan paylaşmak istiyorum sizlerle tecrübelerimi...
-
14 Haziran 2005, 19:19
aramıza hoşgeldin dostum ufb bende cbr125 ile başladım 20 gün dayanabildim sonra satıp cbr 600 f aldım sende benim gibi olabilirsin dikkat
-
15 Haziran 2005, 18:14
Sağol 600f =)
Ben pek acele etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Daha önceden tecrübem yok, hep 4 teker kullandım. Önce güçsüz bir motorla kullanmayı öğrenmek istiyorum. Yamaha, Honda, Kanuni seçenekleri arasından araştırıp düşündükten sonra CBR125'de karar verdim. Şu anda biraz sorunlu aslında motoru bulmak, bu ay sonu veya Temmuz başında gelecek bayilere, bakalım, biz de kavuşuruz işallah yol arkadaşımıza bir an önce... =)
Sen neden değiştirdin? Yetmedi galiba di mi?
-
15 Haziran 2005, 18:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldin UFB_ Ne kadar motorun fiyatı ve resmini görebileceğimiz bir olanak varmı sende yada site varmı
-
15 Haziran 2005, 19:02
Tabi;
Bir fotoğrafı buradan görebilirsin. Honda'nın sitesinde detaylı olarak tanıtımı da var.
(www . honda . com . tr)
http://www.honda.com.tr/images/motos...ri/main/18.jpg
Fiyati 4.500 YTL.
Yalnız hesaplamalarımdan anladığım kadarıyla binmek için 6 - 6,5'u gözden çıkartmak gerek...
(ruhsat, plaka, kasko, aksesuarlar, A2 ehliyet...)
-
28 Haziran 2005, 11:28
Gel Temmuz gel...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler