herkese selam,
17 yaşında öğrenciyim nereden çıktıysa bir motor sevdasına kapıldım. Daha motorum yok ama ilkbahara doğru almayı düşünüyorum. Bu arada forumun içeriği gez gez bitmiyo (çok faydalanıcam burdan anlaşılan)
herkese selam,
17 yaşında öğrenciyim nereden çıktıysa bir motor sevdasına kapıldım. Daha motorum yok ama ilkbahara doğru almayı düşünüyorum. Bu arada forumun içeriği gez gez bitmiyo (çok faydalanıcam burdan anlaşılan)
new people
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Hoş geldin.
Motosiklet alıp kullanmaya başladığında site (www.motosiklet.net) sende tutku yaratacaktır.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz....
hoşgeldin ..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin..
selam hoşgeldin de resimden tanıdık geldin bana deniz yoksa sen misin bi arkadaşıma benziyon da
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
Aramıza Hoşgeldin. Forumlarda Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)