Herkese merhabalar,yeni üye oldum.39 yaşında ve diş hekimiyim.Honda Goldwing 1800 kullanıyorum.
Herkese merhabalar,yeni üye oldum.39 yaşında ve diş hekimiyim.Honda Goldwing 1800 kullanıyorum.
Siteye Hoşgeldn'iz.
Hmm Honda Goldwing. güzel motor.
selam hosgeldinn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hoşgeldin abey valla senın motor tam bir araba gibi beah bizim araba bile 1.6
hoşgeldin, çok tatlı ve yumuşak bi motor sesi var o motorun, fuar çıkışı bi tane önümden geçti d aşık oldum alete
Hoşgeldin Golldwinger bu güzel siteye.
bu ayın 11 inde iskenderunda drag yarışı var biliyorsundur sanırım iskederunu ve iskenderunluları çok severim.selamlar
Hoşgeldiniz.
Hep merak etmişimdir, araba kadar büyük bir motor kullanmak gerçekten motor zevki veriyor mu?
DBTYSG
Goldwinger hoşgeldin
oldwingin sehir ici kullaniminda zorluk yasiyormusun acaba?
Tüm arkadaşlara "hoşgeldin"mesajları için teşekkür ederim
Goldwinger
hoşgeldiniz. o kadar rahat bir mtoru zevkten nasıl kullanıyorsunuz. insan kendini bulutlarda hisseder valla
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Başlık 2004 te açılmış olup önemini yitirmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)