Şişli etfalde doktorum.Ne olduysa geçen sene sonunda oldu daha önceden yanından bile geçmemişken aniden birşeyler oldu ve bir süre siteleri takipten sonra gittim YBR 125 aldım.İyiki almışım 6 bin km oldu çok mutluyum. hatta az maz değil
Şişli etfalde doktorum.Ne olduysa geçen sene sonunda oldu daha önceden yanından bile geçmemişken aniden birşeyler oldu ve bir süre siteleri takipten sonra gittim YBR 125 aldım.İyiki almışım 6 bin km oldu çok mutluyum. hatta az maz değil
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Aramıza hoşgeldiniz.
Mesajı haberler bölümünden,tanışma bölümüne taşıdım.Açtığınız başlıkları doğru alana açmaya lütfen özen gösterin.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: forrap ****************
hoşgeldin kardeş...
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hoşgeldin inşallah kalıcı olursun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hoşgeldin..
DR 'a her zaman ihtiyacımız var, bende Beşiktaş'tayım etfal'de seni motosikletinden dolayı bulmak kolay olacak anlaşılan Şaka bi yana Hoşgeldin...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hoşgeldin..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin kalıcı olma n dileğiyle
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin...
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)