Bilindiği üzere 2 arkadaşımız MT yönetimine katıldı biri forrap (Tuncer) diğeri prometheus (Onur) her ikisi ilede tanışıyoruz Onur"u görüp tanışmak mümkün olmadı ama yakında olur..
Her ikisine de hoşgeldiniz diyorum.. Hepimize hayırlı olsun ..
Bilindiği üzere 2 arkadaşımız MT yönetimine katıldı biri forrap (Tuncer) diğeri prometheus (Onur) her ikisi ilede tanışıyoruz Onur"u görüp tanışmak mümkün olmadı ama yakında olur..
Her ikisine de hoşgeldiniz diyorum.. Hepimize hayırlı olsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı olsun arkadaşlar
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Motosiklet.net ailesinde forumun işleyişi için çok önemli olan moderatörlük görevine gelen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Yeni görevlerinde başarılar hepinizin yolu açık olsun arkadaşlar.
Kendi adıma, tebrikleriniz için teşekkür ederim.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
hayırrlı olsun
bi de mod olmanın kuralları nelerdi yaw?
biz de istesek yönetime katılabilirmiyiz yani diye sordum
mod olmak için 1200€ veriyosun erhana direk mod oluyosun bu kadar basit hiç bi şartı yok tamamen duygusal ben geçen sene kampanyada oldum 800€ ya inmişti fiyatı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Sevgili forrap ve prometheus Allah sabır ve kuvvet versin.Göz sağlığınıza dikkat.
Tabi ki diğer yöneticiler alınmasın iyi dileklerim onlar için de geçerlidir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
vaaay bi ankara modumuz oldu
hayırlı olsun arkadaşlar
Bacoman
Hayırlı olsun arkadaşlar... Umarım forum daha iyi yerlere gelir..
950 euro ya anlaşmıştım ben 700 euro sunu verdim hala 250 borcum var
950 euro ya anlaşmıştım ben 700 euro sunu verdim hala 250 borcum varkafa bulmayın abiler yaw bi soru sorduk iyikimod olmak için 1200€ veriyosun erhana direk mod oluyosun bu kadar basit hiç bi şartı yok tamamen duygusal ben geçen sene kampanyada oldum 800€ ya inmişti fiyatı
hos geldınızz paylasımınız dair olur insallh
kıroyum lakin para bende gel erhan abicim onlar 1000 verdiyse ben 10000 veriyom beni admin yap lütfen
maksimumhiz
şöle oluyo ..diyelimki mod ihtiyacı doğuyo erhan, mod almak lazım diyo bizde diğer modlar olarak bakıyoz erhanda bakıyo tabi kim olabilir ..sonuçta güvenmek lazım..aramızda ortak msn görüşmeleri oluyo ..çoğunlukla mod olacakta aranan özellik aklı selim , nette zaman geçiren , burda moderasyon yapacak, güvenilir ,efendi biri oluyo...ha bu özelliğe sahip bi sürü insan var sitede ama bazıları daha ön planda ..sora ortak bi kişi üzerinde veya bi kaç kişi üzerinde görüşler birleşiyo en son erhan olacak admin bunu yaptım diyo ..işte böle be canım yoksa para mara hikaye..
gönül isterki paralı olsun bu paradan bizde bi % alalım dimi ama
ha unutmadan tüm modlar gönüllülük esasına göre çalışır hiç bir maddi getirisi yoktur..arada bi erhan manyetik depo üstü çanta veriyo bana o kadar yani ..
Eski arkadaşları yeni görevi hayırlı olsun.
Moderatörlük hakkında az-çok bilgimiz var ama görevleri nedir, nasıl çalışırlar, bununla ilgili bir ücret alırlar mı, Mod'ları kim denetler vs.vs. biraz bilgi verilse memnun olurduk.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Her iki arkadaşa da hayırlı olmasını dilerim.....Tabiiki siteye de.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)