hayırlı olsun
hayırlı olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Tebrikler. Artık bugüne bugün şahsen tanıdığım 3 tane moderatör var. Ben neymişim be.
Hayırlı olsun Üyelerle mutlu ve huzurlu günler dilerim
hayırlı olsun
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Moderatör olan arkadaşları tebrik ediyorum. Olmak isteyenlere ise sabır ve şans diliyorum
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
bayramınız kutlu olsun...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
hayırlı olsun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Tebrikler..
vah garipler vah...üzüldüm şimdi size...aaauuurooocuklar gitmiş hemi...(en uyuz olduğum euro deme sitili...güzelce "yüro" demek varken dimi...avro karo kıro"ya ne hacet...)
Ben Erhanı Rafılsla kandırıyom....
Siz sadece Erhanı patron biliyonuz kendinizce...Ben Komtanı bile bağlamışım kendime ilçe bazında...
Derin Yönetimin yolu KOMTAN abimizden geçer...
Benimki çifte perçin...Allahıma pin şükür...Bi rafılsa(okunmuş üflenmiş) ikisinide bağlamışım...yerimiz sağlam...her üye gün gelir mod olmak ister...benim hedefim adminlik...ve sonra birilerine şunu demek...
Hani mesajlarını editlediğin ve uyardığın bir üye vardı...İşte o üye şimdi...
Hayırlı olsun Tuncer benim az buçuk kankadır...Abi der elimi öper hürmet eder...
Eyong desen beni hiç kırmaz...Karşımda esas duruşta bekler...olcan kardeşim benim 1 numaralı adamım zaten...
Barış abi beni hep sevmiştir...Bu aralar bozuk aramız ama hata bende tabi...Affeder eninde sonunda öper sever okşar beni...
Yani lobi yapsam tükkan benim ama mütevazılık en güzeli...
Proyu çok tanımıyorum ama dünkü Honda mesajlarında motor kültürünü farkettim...cevher kendisi...
sevdiğim elemanlar yönetimde...hepsi okumuş çocuklar...eferin...Özellikle Tunceri ben geçen yıl önermiştim BBRR abiye mod olsun diye aha topiğin içinde yüzü burda...yanlışsam yanlış desin...
Hepsine kolay gelsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kankam madem bukadar tanıdığın torpilin var bir el atta bende lüzümsuz başlıklar müdürü olim sana seviyorum
arkadaşlara başarılar diliyorum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Herkese tekrar tekrar teşekkürler
mete_han abim,sana da ayrıca teşekkürlerBBRR ye daha önceden de beni önermen iyi olmamış benceŞahsen sen bana birini önersen en son onun yönetici olması için uğraşırdım
hayırlı olsun arkadaşlara başarılar dilerim (konudışı: ben mod olmak istiyorum şeklinde başlık açan arkadaşlara haksızlık olmadı mı biraz )
Metehan saydıklarının içinde ben niye yokum bakiim ....
Anlaşıldı admin olacağın gün ( hayal mahsulüsün ) mesajlarını editlediğin uyardığın bir üye vardı işte o şimdi ....... diyeceğin mod benim demek
Kırmızı yazılı nickleriniz hayırlı olsun dileklerimle...
Cüneyt Eralp
hadi bakalım hayırle olsun
abi yine aldım başımı gidiyom topiği sahaplandık...kendimden utanıyom valla...hep ego hep ego arada birde kekoyum...
senin müdürün belli...artık kimseye sözün geçmez...imzayı atmışın artık olay bitmiştir...
Asansörcü güzeli Kenanım...seni anmayışımın sebebi sana olan kırgınlığımdır...izmir topiğinde senin düdük motoruna takıldık...muhatap bile olmadın...Ordan biraz kırık bu gönül fayı...seni eleştiririm kend çapımda ama severim...
biz gönül adminiyiz...klimine göre üyeyim...kimine göre adminim...ben adamına göre şabanım...
(sonu uymadı...senin imza vardı ya...o hep komik gelir bana...küçümsediğimden değil...içerik bazında...sen iyi birisin...iyiler kötü olamaz...kötüler iyi olamaz...)
hor görme üyeyi...alırım yetkilerini bak...
benim yöneticilikle zaten işim olmaz...beceremem o işleri...ilgi budalalığı de şuna...sevgiler saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Modları üyeler seçiyor olsaydı haklısın... Ama yönetim belirliyor...Türkiye min gerçeği hak verilmez alınır....Demek ki arkadaşlar haketmiş....Tebrik etmek lazım...
Diğer adaylara da gelecek için bol şans diliyorum.....
Mete varya bide mod falan olsan tamam....Ünün dünya çapına yayılırdı valla...
Uzun zamandır okuyor....Döşenecek gene sayfaya....Aman gaza gelme haa....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Forrap arkadaşıma daha önce hayırlı olsun demiştim. Prometheus arkadaşımın ben site müdavimi olmadan öncede mod olduğunu biliyordum.Askerden önce yazıları daha bi asker gibiydi ama artık daha rahatlamış bir tarzı var.Bence ikiside gayet iyi birer seçim olmuş.Sitemize hayırlı olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)