Türkçe imla kurallarına uymayanlara keskin kılıçlarını indirmeleri dileğiyle hoşgeldiniz yeni modlarımız .
Türkçe imla kurallarına uymayanlara keskin kılıçlarını indirmeleri dileğiyle hoşgeldiniz yeni modlarımız .
May the Force be with McLaren Mercedes
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
Hadi hayırlı olsun! Güle güle modereleyin
hayırlı olsun. görevlerinizde başarılar
modlarımızına ve yakınlarına allahtan sabır diler bu meşakkatli yolda huzuru sağlayarak motorcu kardeşlerimizi bilgilenidirmelerini dilerim...
not: çelenk göndermeyin...
Dorado V5
Hayırlı olsun, Kolay gelsin.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Şimdi hapı yuttuk.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Her iki kardeşime de böyle bir görevi kabul ettikleri için kendi adıma teşekkür ederim.
Pro zaten tecrübeli, daha önce bu sitede son derece güzel bir biçimde bu görevi yürütmüştü...
forrap da eminim aynı şekilde başarılı olacaktır, uzun süredir sağduyusu ile hepimizin dikkatini çeken bir üyemiz.
Valla bu skull adminlik işinde fena değil ama bir gerçek var, çok iyi moderatörler buluyor. Skullhunter'ı da buradan tebrik ediyorum.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Ben de tebrik ediyorum arkadaşları..
Evet Skull bence de başarılı moderatör seçme konusunda ama bir tek beni farkedemedi tek eksisi bu şimdilik
Ducatista:)
hayırlı olsun arkadaşlar.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Yalan söyleme çarpılırsınama bir tek beni farkedemedi
ben o kadar dedim bayan mod alalım diye ama dinlemedi işte
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Vatana millete hayırlı olsun..Her ikiside basarılı okumus güngörmüş cocuklar.. Şaka bi yana gerçekten bu görevi layıki ile yapabilecek arkadaşlar..Hayırlı olsun..
S&S
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mostwanted_57, dishy, forrap, KARAKIZ, ledo, necdet, starsailor
bu nasıl oluyor. 8 üye okuyor ama 7 kişinin ismi var. Dimi erhan abi
-----
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mostwanted_57, crato, dishy, Eyong, forrap, necdet, Skullhunter, starsailor
hah. şimdi oldu. ne bu gizlilik
yeni moderatör arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarı diliyorum.
hayırlı olsun
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)