Selam,
K.maraşta hekim olarak çalışıyorum, bir sene içinde de istanbula yakın bir yere tayin olmayı umuyorum. 34 yaşında evli ve 5 yaşında bir kız babasıyım. Motosiklet hayranlığım ezelden beri var, ancak İzmirde öğrenci olarak bulunduğum yıllarda gerek maddi sıkıntılar gerekse vakitsizlik yüzünden sadece uzaktan hayran hayran baktığım ve hep ilerilere attığım bir hobi olarak kaldı bende. Küçük vitessiz motorlar dışında daha henüz vitesli bir motor kullanmadım, ancak şimdi artık tam zamanı olduğunu hissediyorum ve yeni başlayanlar bölümünde bulunan yazılar benim için çok faydalı oluyor, yeri gelmişken de adminlerimizden bu sayfalara biraz daha eğilmelerini rica ediyorum, ve şu ana kadar yazılan gerçekçi yazıları için de onları tebrik ediyorum.
Bu günlerde bir motor alayım diyorum ki almadan da bu iş öğrenilmez değil mi? Ne dersiniz seçimim 125 cc lik sınıftan mı olmalı yoksa daha mı alt? Usta arkadaşlarım, durumumu özetledim motosiklet geçmişimle ilgili, bana ne önerirsiniz marka ve model, gidip alayım?
Sizlerle aynı ortamı paylaşmak bana gurur veriyor, teşekkür ederim şimdiden değerli bilgilerinize, görüşmek dileğiyle..
Murathan...