merhaba arkadaşlar
forumunuzla bir hafta önce tanıştım.Gayet faydalı bi site olmuş,emeği geçenlere teşekkürler.
Önümüzdeki yaz için motosiklet bakarken buldum bu siteyi.Kabul ederseniz aranıza girmek,bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
merhaba arkadaşlar
forumunuzla bir hafta önce tanıştım.Gayet faydalı bi site olmuş,emeği geçenlere teşekkürler.
Önümüzdeki yaz için motosiklet bakarken buldum bu siteyi.Kabul ederseniz aranıza girmek,bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
hoşgeldiniz aramıza, motosiklet seçmek için genişçe bilgi var forumda.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşgeldin EYMEN, doğru yerdesin
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
hoş geldin vede hoşbuldummm
HoSGeLdIn
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
hoşgeldin eymen gördüğüm üzre aynı rüzgar atmış ikimizi bu siteye, bende yaz için motor bakarken buldum, sitedeki arkadaşlar gerçekten çok iyi, doğru yerdeyiz. umarım aradığını bulursun (umarım bende bulurum)...
EYMEN ve gcc_ondr,hoşgeldiniz...
gaza gelme;kaza gelmesin
Hoşgeldiniz EYMEN ve gcc_ondr
umarım kar erir erimez ardığınız motorları alırsınız bu baharı ve doğayıda kaçırmamalı değil mi
Hoşeldiniz arkadaşlar. Umarım benim kadar size de faydalı olur bu oluşum. Kalıcı olmanız dileğiyle.
gcc_ondr,bizi de gaza getirip eski topiği hotlattın
gaza gelme;kaza gelmesin
Selam Eymen Hosgeldin Bende 2gün önce üye Oldum Yani Ikimizde Yeniyiz Neyse Tekrar Merhaba
Hoşgekdin...
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Hoşgeldiniz EYMEN ve gcc_ondr
eymen kardeş senide kaydettik bağrımıza bastık,aileye hoş geldin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)