Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

muğlanın bilinmyn cennetinden herkese merhaba

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Hoşgeldin kardeş.
    Elbette tüm bu güzellikler hepimizin ve mutlaka görmeliyiz ama adabıyla görüp,bozup kirletmeden ister geri döneriz ister yerleşiriz.
    Evet o bölgede yaşayan yerli halk orayı seviyor olabilir ama topraklarını yabancılara sattıklarına göre parayı daha çok seviyorlar,o zaman da bişey söylemeye hakları olmuyor.
    Umarım sahip olduğumuz değerlerin farkına varıp,iş işten geçmeden sahip çıkarız.
    AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    hoş bulduk açıkyol.bende belirtmiştim bu konuda mütessir olduğumu.
    ayrıca açıklama gereği duyuyorum.muğla çevre koruma il müdürlüğü köyceğizde bulunmakta.bu yüzden köyceğizde 3 kattan fazla kat çkamıyoruz.3 kat üzeri sadece resmi dairelerde izi veriliyor.yani betonlaşma minimum.köyceğiz dünyada sadece kuzey amerikada ve türkiyede muğla marmaris ve fethiyede yetişen günlük ağaçlarına ev sahipliği yapıyor.bu yüzden ormanda kesiim yapmak yasak.işbu yüzden tamamen doğal kalmayı başaran nadir ilçelerden

Motosikleti
    mondial 125kt
    cok ozur dılerım beklı de su degıl mı doogal guzellıklerı korumanın tek yolu bana gore yapılasmaya kesınlıle bı sınır getırme degılmıdır.bunu en fazla buyuk sehırlerde yasayanlar bılmelı aksı takdırde ne olacagını bızden ıyı bılmelerı gerekmekte degılmısımdı gulluk korfezını ele alalım bu yapılasmaya daha ne kadar dayanabılır gulluk un yerını bılmeyenler harıtada bakabılırler.kucucuk bı korfez gorecekler bu krfezın neredeyse tamamı yapılasmak uzere korfezın kuzeyı yani kıyıkıslacık cevresı sit alanı ıdı bundan 7 8 sene oncesıne kadar bılmıyorum nedendır sit ten cıkardılar bu kadar yapılasmanın sonu nereye varacak eger bu hızla yapılasma surerse sadece evsel atıklar korfezi buyuk bır foseptige cevırmeye yetebılır su anda gulluk bı arıtma tesısıne bıle sahıp ndegıl ben bı gulluk lu olarak ınanın cok usuluyorum kaldıkı ınsanlar olarak zaten urettıklerımısı tuketırken ne kadar dıkkatsızız hepımız bılıyoruz en azından tuketımımıze dıkkat edebılırız.tuketırken barı dıkkatlı olalım lutfen.mumkun oldugunca ambalajlı yıyecekler almayın.soylenecek soz cok fakat ceremeye verecek para yok.
    gıcık

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    hasan kardeş bu konuda hemfikiriz.isteyen arkadaşlar ilk sayfadaki 6. resime dikkatle baksın anlatmak istediğimi anlayacaksınız.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)

cenk3207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as200gy_2
    hoşgeldin sahinbirinci. Birgün oraları görmek dileğiyle.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    hoşbulduk arkadaşlar.cenk3207 umarım yolunuz düşer bu şubatta vatani görev için 15 ay yokum şubata kadar tüm mt lerin başımın üzerinde yeri var.elimden geldiğince yardımcı olurum

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler