Uzun zamandır takip ediyorum...Artık aranıza girmeye karar verdim...Ankara' dan herkese selam....
Uzun zamandır takip ediyorum...Artık aranıza girmeye karar verdim...Ankara' dan herkese selam....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee yenimi geldin zuhahahahaha
iyi neyse sanada hoşgeldin diyelimm Üyelik Tarihi: 10-07-06 ama olsun zuhahaha
Nası yeni yahu, ben seni sık sık görüyodum sanki forumlarda, yoksam başka bir siteden mi hatırlıyoruum.
E, hoş geldin diyelim bari
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
hoşgeldin kardeş
İlk girdiğimizde acemiliğimizden açmamışız...Heyecandandır tabi.....Aklıma şimdi geldi... Yeni gelen arkadaşları kıskandım napiim...
önce günaydın sonra hoşgeldin diyelim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin de...
Biraz geç mi geldin?
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Aramıza hoşgeldin dostum...
Saygılarımla...
Geçgeldin.. Hoşgeldin.
Sen de mi uyuyakaldın? Ben ancak 40. mesajda uyanmıştım. 300. mesajı da gördüm de 800. mesajda uyananı ilk kez görüyorum .
May the Force be with McLaren Mercedes
Bayaa derin dalmışım......He he Günaydın herkese...
İşte bende Geldim.... - Bugün, 17:37 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Uzun zamandır takip ediyorum...Artık aranıza girmeye karar verdim...Ankara' dan herkese selam
Allahtan kork be...Bugün gelmişmiş...Yakında mod olcan valla...Bide yeni geldim diyor yaa....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yeni geldim işte yalan mı söylüyoz......
Ben henüz gelmedim. Gelince söylerim..
hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aramıza hoşgeldin
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)