aranıza katılmaktan büyük mutluluk duydum tüm arkadaşlara selam
aranıza katılmaktan büyük mutluluk duydum tüm arkadaşlara selam
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin arkadaş inşallah aramızda mutlu olursun.orda birde öğretmen arkadaşımız var manisalı inşallah tanışırsınız.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
umarım tanışırız teşekkür ederim hepinize
hoş geldin arkadaşım urafadan sana yakınım diyarbakır güzel yer ayrıca güzel motorlarda gördüm orada.
kango multix yamaha 125
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoş geldin bende diyarbakırda Karakaya Barajında Elektrik Operatörü olarak çalışıyorum her hafta diyarbakırdayım..Kadayıfçıoğlu kuyumcusu...Veyselin yanındayım...Tanışırız..
Hosgeldin dostum bende su an diyarbakirda ikamet ediyorum.. dilersen gorusur sohbet ederiz....
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
yeni motorum geldikten sonra diyarbakırdaki arkadaşlarla en uygun zamanda görüşelim
Selamına aleyküm selam. Hoş geldin.
Elazığ'a yakın bir ilden birini aramızda gördüğüme ziyadesiyle sevindim.Diyarbakır'a gelirsem arar, bir çayını içerim.Sen de aynı şekilde Elazığ'a gelecek olursan, özel mesaj ile beni haberdar et.
Selamlar
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Aramıza hoşgeldin dostum...
Saygılarımla...
hoşgeldin kardaşım..seni de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarım..Ben de diyarbakırlıyım..izmir de üniv. okuyorum.şimdi izmirdeyim.ben Gaziler tarafında oturuyorum..seni de daha iyi tanırsam çok sevinirim,
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
Hoşgeldin..
hoşgeldin...
saolun dostlarım teşekkür ederim
bende bağlarda oturuyorum internetcafe çalıştırıyorum
mondial 125 kt vardı sattım 1 ay önce şimdi herk 250cc sipariş verdik bekliyoruz bakalım bu gün yarın gelir bende izlenimlerimi burdan aktarırım
hoşgeldiniz
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
aramıza hoşgeldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)