Sitenizi diğer gruplardan gördüm ve üye oldum.
Istanbul'luyum ama 4 senedir Dalyan'da yaşıyor ve turizm ile uğraşıyorum.
Doğuda Göcek, batıda Ekincik ve Kuzeyde Muğla, Beyağaç arasında teker basmadık noktam yok. Bu çerçevede seyahat edecek arkadaşlara her türlü yardımı seve seve yaparım.
Mesela, dün 3 günlük bir kamptan geldim. 2300 mt. de bulunan ve bir krater gölü olan "Kartal Gölü"nden. Köyceğiz ile Denizli arasında kalan ve Dalyan'a 75 km. mesafede olan bu yere ulaşım 45 km. si offroad olduğu için mevsimin de durumuna bağlı olarak yaklaşık 3 - 4 saat sürüyor. İsteyen arkadaşlara veya uygun olursa gruba, fotoğraflarını ve/veya Google Earth yol planları ile GPS noktalarını gönderebilirim.
Motosiklet ile tanışmam ise ilkokula giderken şimdiki Akmerkezin olduğu yerde bulunan ve motor kira, tamir işi yapan Ömer ustadan kiraladığımız mobyletlerle olmuştu, bir daha da kopmadım..
Devamlı olarak Enduro ve Chopper türü motorlar kullandım, racing ise hayatımda sadece bir sefer o da bir arkadaşımın ısrarı ile olmuştu. Binmemle inmem bir olmuştu ve bana göre olmadığını anlamam için toplamda 50 mt. gitmem yetmişti.
Neyse çok yer tutmasın diye bitiriyorum.
Yolunuz Dalyan taraflarına düşerse hem tanışmak hem de bu bölgede rehberiniz olmak için mutlaka beklerim.
Sağlıcakla kalın,