Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Motosiklet bahane MT şahane
Aramıza
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Hoş geldiiinnnn......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hoşgeldin
sevdası senelerdir var ama bende kavuşamadım bir türlü
sabrett ama daha küçük bişeyle denemeye devam et
hoşdeldin benimde senden farkım yok başaracağız bundan emin ol
Selam arkadaşım nasılsın bazı konularda bilgine ihtiyacım var umarım bana yardımcı olursun şu an kullandığın motorubende düşünüyorum ama ben motor konusunda tacrübem yok sadece şu an ehliyet alıyorum yaza doğruda motor düşünüyorum ne dersin doğru bir başlangıç olurmu fikrini alırsam benim için çok faydalı olur kara_serhat@hotmail bana yazarsan çok sevinirim gerçekten ihtiyacım var fikrinize şimdiden teşekkürlerbu arada motorunun performansı nasıl?):
hosgeldin
bnm motorum yok ehliyetim yok
sdc tutkusu var motosikletin
bende motoru olmayıp motor severlerden biriyim.. yeni katıldımm buraya . tekrar konu açmayayım die arkadaşa dahil olayım dedimm.. herkese merhaba..
sende aramıza hoşgeldin yazakadar kendini sıkmadan istediğin bir motorsikleti alırsın inş site içinde yaptığımız aktivitelerede katılırsın tekrer hoşheldin
kiminin gerçeğini kiminin rüyalarını süslüyor motor tutkusu.. HOŞGELDİN
Aramıza hoşgeldin dostum...
Saygılarımla...
hoş geldin benimde yok bir motorum
ama artık olsun bütün motor hayranlarının bir motoru
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)