Siteye üye olalı aylar oldu. O zaman motor alınca tanışma forumu açarım diye karar vermiştim. Ve artık motorumu aldım. Cumartesi akşamı siyah CBF150mi teslim aldım. Şimdi 80km.de. Şimdilik iyi anlaşıyoruz Herkese selamlar....
Siteye üye olalı aylar oldu. O zaman motor alınca tanışma forumu açarım diye karar vermiştim. Ve artık motorumu aldım. Cumartesi akşamı siyah CBF150mi teslim aldım. Şimdi 80km.de. Şimdilik iyi anlaşıyoruz Herkese selamlar....
Hem Hoşgeldin hem hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Resimleri bekliyoruz.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hayirli Olsun. Kazasiz Belasiz.
hoşgeldin, hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Ben De Yeniyim Ama Bana Hiç Hoş Geldin Diyen Olmadi. Muhafazakar çok Herhalde. Gerçi Daha Siteyi Kullanamiyorum. Alişamadim. Biraz Karişik Geldi. çözmeye çalişiyorum.
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
@brody
Hoşgeldin tekrardan, motorun da hayırlı olsun. Cemaat olarak CBF 150 kullananları takip ediyoruz, gözümüz üzerinizde CBF 150 topiklerinde yorumlarını bekliyoruz.
@avukat35
Sen geçenlerde de öyle birşey dedin de konu açtın mı hoşbulduk diye?
Hoşgeldin yoksa ayıpsın.
(PS. Yukardan foruma tıkla, oradan tanışma bölümü. Aşağıdan yeni konu aç de, sonrası kolay... Sana da bi hoşgeldin diyelim artık )
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Aramıza
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Hoşgeldin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Hoşgeldin dostum..
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ozaman sana geçişmi ş bii h.g sefa getirdin :D :D
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
hoşgeldin dostum...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)