Arkadaşlar benim motosiklet tutkum çok küçüklüğüme dayanmıyor.Bende 2 sene önce başladı ve şiddetle devam ediyor.ilerde bi hyosung gt250r almayı düşünüyorum.Forumu bi arkadaşım tavsiye etti umarım kalıcı olurum.Keyifli saatler dileğile
Arkadaşlar benim motosiklet tutkum çok küçüklüğüme dayanmıyor.Bende 2 sene önce başladı ve şiddetle devam ediyor.ilerde bi hyosung gt250r almayı düşünüyorum.Forumu bi arkadaşım tavsiye etti umarım kalıcı olurum.Keyifli saatler dileğile
Hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
Motor tutkunun hiç bitmemesi dileğiyle, hoşgeldin...
Hoşgeldin kardeşim.. Walla bu siteye katılmak yaptığın en güzel şeylerden biri..
Kalıcı olman dileğiyle ki kesin kalıcısın zaten..Kopamazsın artık
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
Bayağı geç kalmışsın Gökhan, mesaj sayısı 300 küsür yeni tanışma konusu açmışsın, denedin bir süre yani öyle mi? Güzel, hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hoşgeldin aramıza
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
hoşgeldin hakanlar çoğaldı
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hoşgeldin..
aramıza hoşgeldin.
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Aramıza hoşgeldin dostum...
Saygılarımla...
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)