Sevgili arkadaşlarım uzun zamandır bu siteye üyeyim üye olmadan önce de. Uzun süre takip ettim. 2004 yılında birden eski çocukluk hayalim olan motosiklet tutkusu yeşeriverdi. Motosiklet markalarını arattırırken bu siteyi buldum. o zamanlar bu kadar aktif değildi. Birkaç defa girdim ve aradan bir sen geçtikten sonra ybr sahibi oldum. Motosiklet sahibi olunca site ziyaretlerim haliyle sıklaştı. Watergun nickini de o an aklıma geldi yazdım.
Ama gelin görün ki hata yaptığımı neredeyse bir sene sonra anladım. Sebebine gelince avrupa da uzun yıllar yaşadım en son bu yaz 3 hafta mı avrupa da geçirmek zorunda kaldım. Ve bu üç hafta bana şunu öğretti. Avrupa bizi sevmiyor biz niye onları sevip onlara özenelim.
(Benimki biraz da öz eleştiri, yabancı dilde takma isim kullanan arkadaşlar üzerine alınmasın)
Kendimle tezat duruma düşmemek için nikimi değiştirmek istiyorum. Da bunu nasıl yapacağım. mod arkadaşlar sizler mi yapacaksınız yoksa ben yeniden "su silahı" takma ismi ile üye mi olayım onu bilemiyorum işte.
Tüm site üyelerine, görevli, mod, asistan ve bilimum yöteci tayfasına saygılar sevgiler.
(Son kısmı dilekçe gibi oldu aynı. Sağ alt köşeye adres ve imzamı da yazsamıydım ki.)