MERHABA SEVGİLİ MOTORCU DOSTLAR
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
TeŞekkÜrler Bbrr Ve Marefb Kan Gurubumu Kaydettİm GÜzel Bİlgİler İÇİn De TeŞekkÜrler Bbrr
Hoşgeldin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hosgeldin
Ride your way
Hoşgeldin Cem,seninle şahsen tanışmak isteriz.toplantı ve gezilerimize bekleriz.sevgi ve saygılarımla..
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ben de ilk fırsatta gezinize katılmak istiyorum ama beni arabamla kabul etmelisiniz malesef şu anda motorum yok ADANA MT harikaydı. Umarım İzmir'de de aynı dostlukları yakalayabilirim.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Hoşgeldin..
burası izmir dostum motorcular daha çılgın! bak göreceksin neler olacak daha bu güzide sitede ne buluşmalar yaşanacaktır.aramıza hoşgeldin kardeş...
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Merhaba Cem.Ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu. ''Hoşgeldin''mi demeliyim ''Güle güle''mi? Henüz Adana'da görüşememiştik.İzmir'den bihaberdim. Hayırlısı olsun.Umarım her şey istediğin gibidir.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Hoşgeldin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Selam aramıza hoşgeldin.
Benim kuzenim Cemil Önal değilsin herlade dimi ?? Kuzenimi M.T buluyomuşum olaya bak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)